„80 la sută din Bocșa a fost alături de Mirel Pascu! Garantez că nu mai are aroganța ce i se imputa!”

Senatorul PSD, Ion Mocioalcă, a dezvăluit strategia prin care Mirel Pascu a redevenit primar al orașului Bocșa, după ce înregistrase trei înfrângeri în competiția electorală pentru șefia primăriei.

Mocioalcă a jucat și de data aceasta un rol cheie în succesul social-democraților, însă împarte meritele cu staff-ului lui Mirel Pascu, cu echipa de la județ, dar mai ales cu liderii PSD veniți de la București pentru a convinge electoratul din Bocșa. „Mulți au zis că Mirel Pascu nu poate fi o soluție pentru Bocșa în acest moment deoarece a pierdut alegerile din 2012, pentru că a pierdut alegerile din 2016 și chiar pe cele din 2020, deși cu competitori diferiți. Eu și PSD am ales să mergem pe mâna lui și s-a văzut că nu am greșit. De data asta, s-a dovedit că Mirel Pascu a învățat din greșeli. Eu garantez că nu mai are aroganță, ceea ce i se imputa, garantez că este foarte aproape de oameni și de problemele comunității, ceea ce a dovedit în ultimele luni. Dacă nu aș fi crezut în el, nu aș fi acceptat să fiu șeful lui de campanie. Mirel Pascu a avut și un consultant foarte bun, în persoana lui Horia Mihălcescu, și a beneficiat de sprijinul conducerii partidului, în frunte cu Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, dar și de linia întâi de comunicatori ai partidului. Aici mă refer la Titus Corlățean și Alexandru Rafila.”, a comentat Mocioalcă pentru expressdebanat.ro.

Parlamentarul PSD a remarcat faptul că Mirel Pascu a câștigat în mai toate secțiile de votare din oraș, dar și modul în care acesta și candidatul PNL, Sorin Perian, viceprimarul Bocșei, au înțeles să lupte în campania electorală. Totodată, Mocioalcă i-a transmis noului edil-șef că abia 2024 va fi momentul adevărului. „Dacă ar fi să fiu mai tehnic, aș spune că 80 la sută din Bocșa a fost alături de Mirel Pascu, deoarece în 10 din 12 secții de votare a câștigat el. În egală măsură vă spun că alegerile s-au tranșat în secția de votare din Măgura, unde Mirel a pierdut, dar la o diferență mică de voturi, cu mult peste așteptările adversarilor noștri politici. Deși au fost semnalate anumite neregularități, vreau să subliniez faptul că alegerile au beneficiat de un anumit fair-play politic și aici e de semnalat prestația candidaților PSD și PNL, altădată, foști aliați într-un USL. Mi-aș dori ca Mirel Pascu să înțeleagă că, de fapt, adevărata luptă politică începe abia de azi și că alegerile din 2024 vor însemna adevărata lui consacrare. Eu și PSD vom fi alături de el în toată această perioadă, dar nu numai pentru el, ci și pentru bocșenii care ne-au acordat încredere. Mulțumesc conducerii partidului care a fost lângă noi și a venit să ne susțină la Bocșa, lui Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, mulțumesc lui Titus Corlățean și Sandu Rafila, pe care îi consider prieteni ai Carașului. Apreciez își întreaga muncă depusă de organizația PSD Caraș-Severin condusă de Silviu Hurduzeu, dar fără efortul depus de echipa condusă de Mirel Pascu de la Bocșa nu am fi putut realiza această victorie pe care, sincer, a apreciat-o toată țara.”, a mai spus Ion Mocioalcă.