Primăria din Sacoșu Turcesc, județul Timiș, închisă! Doi angajați, diagnosticați cu COVID-19

Anchetă epidemiologică în localitatea timișeană Sacoșu Turcesc după ce doi angajați ai primăriei au fost diagnosticați cu coronavirus. 

Edilul comunei a spus că, în total, în Sacoșu Turcesc au fost confirmate pozitiv trei persoane. Doi sunt angajați ai administrației locale. Nu se știe însă cum au contactat virusul pentru că nu există context epidemiologic. Oamenii nu au fost plecați în străinătate și nici nu au avut contact direct cu vreo persoană diagnosticată cu COVID-19.

„Am anunțat Direcția de Sănătate Publică și au început o anchetă epidemiologică. Avem persoane în autoizolare. Acum sunt depistate trei persoane, două persoane din primărie și încă un pensionar de 73 de ani tot din Sacoș. Una dintre persoane vine din Timișoara, face naveta la serviciu la Sacoș, nu știm, mergem pe fir nu știm de unde și cum a fost luat. Deja sunt trei persoane pozitive la Sacoș. Sperăm să nu fie probleme urgente la primărie în următoarele două săptămâni, cel mai bine e să stăm în casă.”, a declarat, pentru Express de Banat, Gabriel Koller, primarul comunei Sacoșu Turcesc.

Cei 13 angajați ai primăriei se află acum în izolare la domiciliu și sunt monitorizați de medici.