Primăria Ciudanovița pune la bătaie un milion de euro pentru asfaltarea unui drum comunal

drum ciudanovita goruia

După ce a reziliat contractul cu firma care a câștigat licitația pentru reabilitarea și modernizarea drumului comunal care leagă Ciudanovița de Goruia, primarul Constantin Dorian Nebunu caută acum un nou constructor.

Asfaltarea DC 139 Ciudanovița – Goruia ar fi trebuit finalizată anul trecut în noiembrie, însă cum acest lucru nu s-a întâmplat, Primăria Ciudanovița nu a mai dorit să-i prelungească constructorului contractul. Lucrarea a fost scoasă din nou la licitație săptămâna aceasta, după ce luna trecută nicio firmă nu și-a depus oferta. Primarul comunei Ciudanovița speră ca, de data aceasta, întreaga procedură să se finalizeze cu succes.

Este vorba despre un drum comunal de 4,3 kilometri, pentru care așteptăm finalizarea licitației. Sperăm să se prezinte cineva, de această dată. Am mai avut lucrarea scoasă la licitație și luna trecută, dar nu s-a prezentat nimeni, din cauza costurilor mici. Așa că am mai suplimentat cu 1.350.000 de lei, pentru a putea găsi un constructor. Drumul ar fi trebuit finalizat încă de anul trecut, dar constructorul nu a reușit acest lucru. Când contractul a expirat, în noiembrie – anul trecut, nu am dorit să-l mai prelungesc.”, ne-a declarat primarul Constantin Dorian Nebunu.

leader board 728 x 90 px

Lucrarea scoasă la licitație de Primăria Ciudanovița presupune pe lângă modernizarea celor 4,3 kilometri de drum comunal și execuția de rigole, podețe dalate și tubulare, ziduri de sprijin și parapeți metalici. Valoarea estimată a lucrării este de 4.443.540 de lei fără TVA.