Senatorul Marcel Vela face lobby pentru Banatul Montan! „Vă rog să votați, apoi să vă invitați și prietenii să distribuie linkul”

vela bicicleta

Care va fi destinația anului turistic 2021? Răspunsul la întrebare va fi cunoscut la sfârșitul săptămânii viitoare. Locuitorii din Banatul Montan încă mai au la dispoziție 3 zile pentru a vota. Îndemnul vine inclusiv de la senatorul Marcel Vela.

Banatul de Munte concurează pentru obținerea acestui titlu, alături de alte două zone turistice Delta Dunării, Țara Maramureșului și trei localități. Este vorba despre Oradea, Iași și Brăila. Doar până duminică, 29 august, la ora 17.00, se mai poate vota, iar alegerea publicului are o pondere de 50%.

Senatorul Marcel Vela a postat pe contul său de Facebook un îndemn-motivare, pentru ca Banatul Montan să fie desemnat câștigător:

„Este foarte important ca Banatul Montan să fie pe primul loc, din următoarele motive:

  • Are cel mai mare potențial turistic diversificat din țară (parcuri naționale, Dunăre, trasee turistice spectaculoase, băi termale, zone unice în România dedicate sporturilor de iarnă, monumente ale naturii clasificate și recunoscute la nivel internațional).
  • Locul 1 –  va fi un argument serios pentru investiții, proiecte și programe de finanțare în turismul din toate zonele județului nostru.
  • Locul 1 –  va însemna o publicitate foarte mare care va atrage cât mai mulți turiști români și străini pentru a vizita Caraș-Severinul, Elveția României!

Pentru fiecare dintre noi acest vot este o dovadă de patriotism local, prin care promovăm împreună aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu. Vă rog să votați, apoi să vă invitați și prietenii să distribuie linkul de mai jos, votând Banatul Montan!”

https://www.destinatiaanului.ro/

Câștigătorul va fi anunțat în 4 septembrie, iar emisiunea va fi transmisă de Prima TV din Țara Făgărașului, Destinația Anului 2020 în România.