Primăria Caransebeș, „un pas înapoi” pentru Marcel Vela

Dacă actualul ministru al Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, s-ar decide să candideze la un nou mandat de primar al Caransebeșului ar fi un pas înapoi. La viitoarele alegeri locale, actualul primar, Felix Borcean, nu se mai vede rivalul lui Marcel Vela.

Deși Felix Borcean a emis ipoteza de a fi contracandidatul lui Marcel Vela la alegerile din 2020 în momentul în care fostul primar Vela a declarat în spațiul public că se gândește să se întoarcă la Primăria Caransebeș, acum edilul municipiul spune că nu s-ar vedea într-o luptă împotriva lui Marcel Vela din simplul motiv că au sorginte liberală amândoi. În plus, odată numit ministru al MAI, Marcel Vela ar trebui să ocupe această poziție până în toamna anului viitor.

Deși m-am gândit la un moment dat la varianta rivalității la alegerile locale din 2020, acum o văd complet nerealistă. Provenim din aceeași matcă, din același partid, nu cred că am fi ajuns să candidăm. Dacă PNL o să desemneze un alt candidat pentru Primărie, atunci voi vedea, eu am spus că voi candida la alegeri, dar o să vedem din ce ipostază, asta este o altă discuție”, ne-a declarat primarul Caransebeșului, Felix Borcean.