Primăria Caransebeș riscă să piardă Stadionul Municipal!

Stadionul Municipal ar putea fi pierdut de către Primăria Caransebeș, după ce municipalitatea se află în proces de ani de zile cu o asociație care revendică clădirile, pista și stadionul. Procesul a fost pierdut la Curtea de Apel Timișoara, însă mai există o cale de atac.

Primarul Felix Borcean a explicat situația stadionului municipal, în principal consilierului Cristian Dragomir, antrenor emerit de atletism, după ce edilul a retras de pe ordinea de zi un proiect de hotărâre în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local din acest an 2020, care făcea referire la concesionarea unei suprafețe de teren în zona de agrement Teiuș pentru investiții.

Am să retrag de pe ordinea de zi acest proiect pentru că investitorul ar fi trebuit să acceseze fonduri pentru investiții și cei de la Cadastru au întârziat cu documentația, astfel că s-a pierdut finanțarea. Și aș vrea să mai fac o remarcă pentru că am văzut comentariul domnului Dragomir legat de o postare a lui Bebe Rada care vine din aceeași zonă de atletism, supărarea mea e că se lucrează cu unități de măsură diferite în Compartimentul Cadastru. Și vreau să vă mai dau o veste am pierdut procesul pentru stadionul pe care vă antrenați, fostul C.F.R. actual Municipal, mai este o cale de atac, dar e ca și pierdut”, a menționat primarul Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

În replică Cristian Dragomir a menționat că pentru toți consilierii este început de mandat și zona de agrement Teiuș, plămânul verde al urbei, ar trebui dezvoltată:

Pe mine mă interesează ca Primăria și Consiliul Local să se ocupe de Teiuș în ansamblu, trebuie să dezvoltăm acolo un Plan de Urbanism Zonal care să ne dea nouă cetățenilor posibilitatea de a-l dezvolta și folosi pentru cetățeni, pentru sport, agrement”, a declarat Cristian Dragomir, care a mai afirmat că toate bazele sportive din orașele mari ale lumii sunt administrate de către primării și închiriate către investitori.

Primarul Felix Borcean ne-a declarat că acum se gândește că a fost mai bine că nu a făcut investiții la stadion pentru că ar fi fost pierdute. Felix Borcean a menționat că în Instanță s-au pierdut toate construcțiile de la stadion, însă mai este o cale de atac, dar, recursul nu vizează fondul.