Primăria Caransebeş demonstrează: Cum să asfaltezi 13 străzi cu 9 milioane de lei pe care nu le ai!

Aleșii locali din municipiul Caransebeș vor dezbate, în ședința de Consiliu Local din 29 iunie, unul dintre cele mai importante proiecte de investiții pe care le-a propus executivul Primăriei Caransebeș în mandatul lui Felix Borcean.

Este vorba de reabilitarea și modernizarea a mai mulți kilometri de străzi de pe raza municipiului de pe Timiș și Sebeș, pentru care Primăria va contracta un credit bancar. Cum în ședința din luna mai consilierii au aprobat documentația tehnică, la ședința de lucru de vineri, 29 iunie, se va propune proiectul de hotărâre privind aprobarea contractării de către Municipiul Caransebeș a unui împrumut cu o maturitate de maximum 20 ani, de la Ministerul Finanțelor Publice, pentru „Modernizare străzi în municipiul Caransebeș”.

Proiectul, care depășește 9 milioane de lei cu TVA, include asfaltarea străzilor: Iancu Laurențiu, Nicolae Perescu, I.C. Brătianu, Semenic, Pinilor, Ciprian Porumbescu, Episcop Miron Cristea, Racoviței, A.I. Cuza, Episcop Nicolae Popeea, Potocului, D.A. Sturza și Zăganului. Durata estimativă de realizare este de 22 de luni de la semnarea contractului.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sunt lucrări de o însemnătate deosebită, pentru care, dacă nu s-ar accesa creditul de la de la Trezorerie, nu s-ar putea niciodată realiza doar din bugetul Primăriei Caransebeș, spune Felix Borcean.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/