Romeo Dunca aduce procurorii pe Muntele Mic! „Primarul Maralescu, tatăl și frații lui sunt periodic la furat de lemne în pădure!”

Omul de afaceri timișorean, al cărui proiect a intrat în stand-by din cauza neînțelegerilor cu administrația publică locală din comuna Turnu Ruieni, în special cu primarul Mihai Maralescu, a ales calea justiției! Denunță fapte penale pe care le-ar fi comis edilul-șef și familia acestuia!

„Cum poate un nemernic ticălos de primar din administrația cărășană să submineze economia și șansa unei comune?! Zădărnicind totodată munca și banul cinstit ce trebuiau să aducă bunăstare și protejarea frumoaselor locuri unde urma să funcționeze o stațiune, cu cap și coadă, de care ar fi beneficiat în primul rând localnicii, apoi turiștii și în ultimul rând investitorii?!”, este întrebarea pe care o ridică Romeo Dunca într-o postare pe pagina sa de Facebook și tot el oferă și răspunsuri.

Afaceristul timișorean dă de înțeles că primarul din Turnu Ruieni are interese personale atunci când se opune cu atâta vehemență derulării contractului cu firma lui Dunca în condițiile stabilite inițial, pe vremea fostului primar. „Primarul Maralescu, a cărei pensiune e veșnic plină de zeci de motocicliști, încasează ceva bani din distrugerea sistematică a pășunilor alpine, dar va rămâne goală pe timp de iarnă dacă turismul montan în sezon de schi va avea de suferit din cauza scandalului la Muntele Mic. Cu siguranță că nu va rămâne cu buzunarele goale pentru că el, tatăl lui și frații sunt periodic la furat de lemne în pădure, conform obiceiului de ani de zile pe care l-au cultivat cu mult timp în urmă. Încă de când aveau gater personal, ce, evident, funcționa fără acte! Iar microbuzele familiei sunt o prezență obișnuită în piața din Caransebeș încărcate cu lemne pentru vânzare. Pădurile din zonă arată jalnic, fiind cel puțin zece exploatări noi începute. În timpul săptămânii se taie la greu și începând de vineri seara camioanele supraîncărcate încep să curgă din munți pe cele două canale … Borlova și Dalci spre Caransebeș și Poiana Mărului înspre Zăvoi”, acuză Dunca.

Supărat din cauza faptului că proiectul său montan, în care ar fi investit vreo 5 milioane de euro, e blocat din cauza neînțelegerilor cu administrația din Turnu Ruieni, Dunca ajunge și la oamenii politici și spune că politicienii importanți ai zonei tolerează acest furt și dezastru național și că i-au cumpărat pe proști și le-au închis gura. Explică acesta mai departe care e situația la Turnu Ruieni: „În schimbul neamestecului i-au promis lui Maralescu că Guvernul PSD va da bani pentru apă și canalizare pe Muntele Mic. (…) Ca să-l liniștesc pe nemernic și să nu piardă timpul cu procese ce nu le poate câștiga și care odată începute vor scoate și mai mult rahat la vedere, amintesc că în niciun an din puținii bani ai satului primarul și-a luat la Primărie Duster nou, a finalizat o lucrare făcută cu rabla de excavator condus de fratele lui la captarea de apă tocmită la 20.000 RON și majorată mai apoi la aproape 100.000. A luat zeci de mii de lei prin firma odraslei, „Brăduțul Uriaș”, curățând marginea drumului având în echipa de muncitori și angajat al Primăriei, iar mai nou amenajază și o parcare la stână. Prin grija PSD, a primit de la guvern multe milioane de RON pentru apă și canal. (…) Ce bine e să ai un prost în fruntea unei comune care înghite orice aiureală pentru că apă și canal curând nu va fi la munte”.

gif card de energie dacus 1000x100

Dunca mai spune că județul Caraș-Severin ar fi putut avea succes mai mare decât celebrele de acum Bansko ori Kopaonik, că proiectul său Nedeea și Muntele Mic ar fi putut aduce în vistieria țării, a bugetelor locale și în buzunarele micilor investitori peste un miliard de euro anual. „Delăsarea, impotența și incompetența autorităților și hidra canceroasă a corupției au transformat frumusețile județului Caraș-Severin într-o fostă fecioară, violată zilnic de sute și mii de motocicliști, atv-iști, drujbari și braconieri, a cărei lacrimi de durere sub batjocura agresorilor se transformă zilnic în blesteme ce curg asupra localnicilor comozi și nepăsători ce rămân pe zi ce trece mai singuri și mai săraci”, a concluzionat omul de afaceri.

Primarul Maralescu s-a declarat sătul de discuții și polemici cu omul de afaceri timișorean. Acuzat de furt de lemne și câte și mai câte, edilul-șef a mărturisit pentru expressdebanat.ro că Romeo Dunca va trebui să probeze în instanță afirmațiile deosebit de grave formulate la adresa sa.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/