Se înmulţesc parcometrele în Caransebeș!

După ce s-a demonstrat că aparatele de taxat din Centrul Civic al Caransebeşului aduc banii scontați la bugetul local, Primăria municipiului dorește să extindă proiectul de investiție prin amplasarea a încă 5 parcometre în zonele centrale.

Proiectul de hotărâre privind documentația tehnico-economică pentru autorizația de construire privind investiția „amplasare 5 parcometre“ va fi supus dezbaterii publice în ședința de Consiliu Local din luna iunie. Executivul primăriei suplimentează numărul parcometrelor cu încă 5 aparate, pe străzile: Mihail Halici, Vasile Alecsandri, Racoviță și Nicolae Bălcescu.

Reamintim că în Centrul Civic este amplasat un parcometru în parcarea de la Mall și încă unul în zona Halici. Prețul unui tichet de parcare este de 2 lei pe oră. Același preț a fost stabilit, după lungi dispute în Consiliul Local, și în zona Gugulanu din Parcul de Agrement Teiuș, acolo unde de mai bine de un an de zile a fost instalată o barieră. Cum inițial taxa de intrare era 10 lei, consilierii PSD au insistat în câteva rânduri să fie redusă, astfel că s-a ajuns la concluzia ca tichetul de parcare să corespundă cu prețul din centrul urbei.