Primăria Caransebeş, concurată de PNL Caransebeş? 10 ore de audienţe pe săptămână la partid!

Un demers al liberalilor din Consiliul Local Caransebeș ar putea da de gândit. Să simtă aceştia că fără Marcel Vela pierd teren sau pur și simplu doresc să-și întoarcă fața spre adevăratele probleme ale gugulanilor?

Anunțul pe pagina de Facebook a PNL Caransebeș sună cam așa: „Începând din 24 aprilie 2018, la sediul PNL Caransebeș, consilierii locali vor primi în audiențe, zilnic, de luni până vineri, orice cetățean al municipiului după următorul program: luni 10-12, marți 10-12, miercuri 16-18, joi 16-18, vineri 16-18”.

Nu putem să nu ne întrebăm dacă sunt probleme în rândul grupului PNL din Consiliul Local, dacă simt că pierd teren, dacă nu mai au convingerea că sunt uniți, dacă mai au încredere în şansele actualului primar de a fi reales?! Presupuneri că ar exista riscul ca mandatul liberalilor la conducerea orașului să fie ultimul circulă pe zvonistica urbei încă de acum un an de zile, când ruptura dintre Felix Borcean și Marcel Vela părea evidentă. Mai mult chiar, primarul Felix Borcean a simțit că trebuie să facă unele declarații cu privire la întâlnirile sale private cu liderii social-democraţi de la nivelul județului Caraș-Severin, specificând public că în cadrul întâlnirii cu deputatul PSD Ion Mocioalcă nu au existat discuții legate de politică.

CITEŞTE ŞI: Întâlnire Felix Borcean – Ion Mocioalcă. „Mi s-a propus să devin membru PSD“!

Și dacă ne-am gândi retrospectiv la unele ședințe de Consiliu în care primarul Felix Borcean nu a fost susținut chiar de unii colegi de partid, am putea presupune că lucrurile nu decurg cum s-ar fi așteptat. Exemplu: recentul vot pentru aprobarea organigramei a venit de la trei consilieri liberali abia după ce aceştia au ridicat mâna inițial pentru amendamentul colegei Andra Pleșa. Dar și la alocarea banilor la Legea 350/2005 la capitolul fotbal, liberalii „s-au încurcat” la vot, aprobând amendamentul colegilor din PSD.