Întâlnire Felix Borcean – Ion Mocioalcă. „Mi s-a propus să devin membru PSD“!

Reproșuri venite din partea unor caransebeșeni faţă de primar. Aceștia spun că Felix Borcean nu mai acționează la comanda lui Marcel Vela, ci primește directive de la PSD. Primarul Caransebeşului nu neagă că a avut o întâlnire cu liderul PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă.

„Vă vine să credeți sau nu, la acea întâlnire nu am vorbit nimic despre politică!”, spune Felix Borcean. Care recunoaşte, însă, că i s-a propus să devină membru PSD.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Caransebeș a dorit să facă anumite precizări, întrucât în ultimul timp umblă zvonuri precum că se vede des cu liderii partidului concurent, în spaţiul public apărând chiar comentarii cum că în cel mai scurt timp va părăsi tabăra liberală pentru adversarii politici.

„Vreau să fac aceste precizări întrucât am fost acuzat că la un nou mandat de primar voi candida din partea PSD… Datorită acestor întâlniri se acreditează ideea că aș avea eu vreo înțelegere cu PSD, cum că aș fi sprijinit de ei sau că voi deveni membru al Partidului Social Democrat. Aceste lucruri nu se vor întâmpla niciodată! Deși niciodată să nu spui niciodată, eu pot spune că nu voi părăsi tabăra liberală pentru nici un alt partid, niciodată! Felix Borcean nu va candida niciodată sub sigla PSD sau va face jocul PSD vreodată!”, a subliniat edilul Caransebeșului.

Șeful administrației publice locale a mai declarat că își dorește să mai candideze pentru un singur mandat, dar atât, considerând că în două mandate se pot observa lucrurile pe care ți le-ai propus să le faci.

Deși a mai precizat că PSD-ul este neîmblânzit, Felix Borcean nu neagă întâlnirile pe care le-a avut cu liderii acestui partid: „Mi s-a propus să devin membru PSD și de aici probabil că s-au născut aceste supoziții, zvonuri, că la un moment dat aș putea să schimb partidele. Eu sunt de părere că mai bine ies din viața politică decât să fiu la alt partid. Cred că discuțiile dintre cele două tabere sunt benefice, atâta vreme cât scopul acestora este interesul public. Că se fac aranjamente, că se fac jocuri, am spus, nu este deloc un lucru pe care eu îl fac”.

Cât privește subiectul Marcela Vela primarul Felix Borcean a mai afirmat că nu s-a mai întâlnit cu Marcel Vela de la Congresul PNL și nici la telefon nu au mai vorbit, însă este ceva normal, pentru că fiecare este ocupat.