La Reşiţa şi Caransebeş, filmul cu cele mai mari încasări din istorie la debut!

Filmul „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/Avengers: Infinity War”, care rulează şi în Caraş-Severin, a înregistrat în doar câteva zile de la lansare încasări de peste 630 de milioane de dolari la nivel global, depășind „Star Wars: The Force Awakens“, lansat în 2015, care a avut încasări în primul weekend de lansare de 248 de milioane de dolari, relatează BBC, citat de Mediafax.

Pelicula Marvel, regizat de frații Joe și Anthony Russo, a costat între 300 și 400 de milioane de dolari, iar în weekendul de lansare a încasat numai în Statele Unite peste 250 de milioane de dolari. Estimările au fost făcute de Exhibitor Relations (box office), iar reușita este cu atât mai surprinzătoare cu cât filmul nu a fost încă lansat în China. Potrivit specialiștilor, dacă cifrele se vor confirma, pelicula cu super-eroi va depăși recordul de încasări din weekendul de deschidere global al Fast and Furious 8 (The Fate of the Furious), lansat în 2017.

„Avengers: Infinity War“ vine la 10 ani după lansarea filmului Iron Man, care a dat naștere unei serii de filme cu supereroi, iar varianta originală, Avengers, lansat în 2012, a adus încasări în primul weekend de la lansare pe piața internă din SUA de 207,4 milioane de dolari.

Filmul urmărește lupta războinicilor Marvel cu răufăcătorul Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al supereroilor.

„Răzbunătorii: Războiul Infinitului/Avengers: Infinity War” va rula în această săptămână şi în Caraş-Severin, la cinematografele Dacia din Reşiţa şi Luna din Caransebeş.

CITEŞTE ŞI: Un joc mortal și o comedie pe cinste – două avanpremiere de neratat!