Primar cărășean, lovit cu pumnul în figură chiar în hora de la rugă!

Situație cu totul nepotrivită la ruga satului! Primarul din Zorlențu Mare, Martin Cornea, a fost lovit cu pumnul în figură, spune el, chiar de către un susținător al fostului primar, Viorel Ișfan.

Poliția confirmă incidentul și spune că a fost întocmit un dosar de cercetare penală în cauză. „Totul a fost organizat”, spune primarul Martin Cornea, arătând spre grupul de prieteni al fostului primar, Viorel Ișfan. „Ne-au zis de mult că urmează să avem o surpriză, chiar de rugă. În plus, total paradoxal, duminică, în prima zi de rugă, nimeni din familia Ișfan nu a fost la Cămin, dar luni, a doua zi, au venit cu toții, după ce au văzut că lumea a apreciat organizarea și zorlențenilor le-a plăcut cum a fost ruga. Un zorlențean din grupul lor m-a acuzat că l-aș fi înjurat, lucru pe care nu l-am făcut și m-a lovit, am căzut la pământ și a urmat apoi o învălmășeală acolo. S-a creat o busculadă pentru că oamenii din sat au sărit în apărarea mea!”, povestește primarul Martin Cornea momentul. „Când s-a creat acea busculadă, eu eram jos, nu am mai văzut cine a fost și nici dacă familia Ișfan a intervenit în vreun fel. Oamenii au vrut să oprească muzica, să încheiem petrecerea, dar eu nu am fost de acord. Este sărbătoarea satului, nu era cazul să întrerupem, deci ruga a continuat”, mai spune edilul.

gif card de energie dacus 1000x100

Martin Cornea spune că a făcut plângere penală pentru acest incident, fapt confirmat și de către polițiști care spun că „s-a început urmărirea penală pentru lovire”. „Am rămas marcat moral, nu cred că este normal ce se întâmplă, totul vine de la familia Ișfan”, mai spune Martin Cornea.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/