Prima şedinţă a Colegiului Prefectural Timiş, marcată de… absenteism. Prefectul ameninţă cu referate

Prima şedinţă a Colegiului Prefectural nu a avut priză la conducătorii instituţiilor timişene, fapt sancţionat de prefectul Liliana Oneţ, care consideră că aceştia ignoră întâlnirile. Mai mult, prefectul ameninţă că va trimite referate ministerelor de care aparţin dacă acest lucru va continua.

Principalul punct pe ordinea de zi a primei şedinţe din anul 2020 a fost prezentarea raportului de evaluare a rezultatelor activităţii desfăşurate de Instituţia Prefectului Judeţului Timiş în anul 2019. Neinteresant pentru reprezentanţii unor instituţii care nu au răspuns „prezent”. Prefectul s-a arătat nemulţumit de interesul arătat de instituţiile care au obligaţia de a-şi trimite reprezentanţi la aceste şedinţe ale Colegiului Prefectural şi precizează că este pentru ultima dată când va tolera acest lucru.

„M-am supărat, pentru că nu este normal ca la prima şedinţă de Colegiu Prefectural anumite instituţii deconcentrate să trateze cu ignoranţă această întrunire. O să am discuţii în particular cu conducătorii fiecărei astfel de instituţii şi dacă o să fie nevoie o să facem chiar referate către ministerele de resort de care aparţin pentru a informa despre acest lucru. Aceste colegii prefecturale nu se ţin de dragul de a se ţine, ci pentru a discuta probleme importante legate de instituţiile pe care ei le coordonează şi le conduc, cât şi legate de întreaga activitate a Instituţiei Prefectului.”, a declarat Liliana Oneţ, prefectul judeţului Timiş.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Printre instituţiile care nu au avut reprezentanţi joi la Colegiul Prefectural se numără Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş, Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Timiş, Direcţia Silvică Timişoara, Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Timiş şi Inspectoratul Judeţean în Construcţii Timiş. Prefectul spune că va purta discuţii ulterioare cu reprezentanţii acestor instituţii.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/