Prima parcare multietajată din Timișoara se face în zona Dacia

După mai multe consultări cu cetățenii, autoritățile locale din Timișoara au decis să ridice în zona Dacia prima parcare multietajată din oraș. Restul rămâne deocamdată la stadiul de discuții. Cea din Girocului nu a fost pe placul locuitorilor din zonă, astfel că s-a renunțat la idee.

În cel mai scurt timp încep lucrările pentru amenajarea unei parcări cu până la trei etaje și parter în zona Dacia din Timișoara, dă asigurări Nicolae Robu, primarul orașului.

„Sunt bucuros că am primit lista de semnături din grupul de blocuri de pe strada Ulmului din zona Dacia, unde recent am demolat o mulțime de garaje. Având acordul lor, dăm undă verde SDM Timișoara pentru realizarea unei parcări multinivel acolo. Vom analiza cum e mai rațional să facem, două, trei sau patru niveluri (p+3). Vor parca acolo și locuitorii din alte zone. Decizia că vom contrui o parcare multinivel este luată”, a declarat într-o conferință de presă Nicolae Robu.

Alte două parcări sunt în lucru în zona Soarelui, care în cel mult trei săptămâni, potrivit lui Nicolae Robu, vor fi finalizate.