În Timiș, formațiile de Liga a III-a au făcut doar egaluri. ACS Dumbrăvița rămâne pe podium și suflă în ceafa noului lider, CSM Reșița!

În runda a XXIII-a din Liga a III-a, cele patru timișene au obținut doar egaluri. Dacă CSM Lugoj, Millenium Giarmata și Ghiroda și Giarmata Vii nu contează în lupta la vârf, ACS Dumbrăvița rămâne în top, cu 45 de puncte, pe locul 3, cu 2 puncte sub noul lider, CSM Reșița. 

Vineri, echipa din Ghiroda a jucat în deplasare, la Alba Iulia, unde a făcut 2-2 cu Unirea. Nicolae Șofran i-a dus pe bănățeni în avantaj la pauză. Ardelenii au preluat însă conducerea după golurile lui Alexandru Giurgiu și Ciprian Selagea, însă în prelungiri, Alexandru Baranyi a marcat golul egalizator. Tot vineri, dar acasă, Millenium Giarmata a remizat la scorul de 3-3 cu Național Sebiș. Scorul l-a deschis Daminuță în minutul 5, dar până la pauză, Marco Enciu a egalat. Florin Mateucă și Enciu i-au dus pe arădeni în avantaj, însă bănățenii au egalat prin Florin Călin și Michel Rosenblum, ultimul din penalti.

Vineri s-a jucat și meciul dintre penultima clasată CSM Lugoj și Șoimii Lipova. Cristian Onțel a deschis scorul pentru gazde, după care Mădălin Popa a egalat într-un minut. Vlad Filimon i-a dus pe Șoimii în avantaj după 1-1 la pauză, dar Temitope Folarin a marcat golul egalizator, iar jocul s-a terminat 2-2. Sâmbătă, Dumbrăvița a jucat pe terenul celor de la Chișineu Criș. După ce Bogdan Bozian a marcat pentru gazde înainte de pauză, în minutul 96, Albert Voinea a egalat din penalti. Pe podium, despărțite de 1 puncte, se află Reșița, Lipova și Dumbrăvița.

Sursă foto: facebook.com/FCDumbrăvița