Prima întâlnire virtuală cu primarul Torma! Edilul așteaptă întrebările pe Facebook!

Primarul Adrian Torma caută orice modalitate de a fi cât mai aproape de cetățenii din Moldova Nouă, pentru a le înțelege cât mai bine dorințele și pentru a le putea explica anumite aspecte administrative. Așa că edilul-șef de la malul Dunării a programat prima serie de audiențe live pe Facebook!

Așa cum promitea la sfârșitul lunii ianuarie, edilul-șef din Moldova Nouă a stabilit data și ora pentru prima serie de audiențe live pe Facebook. Primarul Adrian Torma așteaptă întrebările cetățenilor pe pagina sa de socializare miercuri, 15 februarie, cu începere de la ora 17.00.

„Voi ține prima sesiune de audiență live, pe Facebook cu scopul de a veni în sprijinul vostru și de a vă asculta problemele. Am ales ora 17.00 în speranța că cei mai mulți dintre voi veți fi ajuns de la serviciu. Îmi doresc să avem un dialog constructiv și să găsim soluții pentru problemele pe care mi le veți semnala! Vă invit mâine (n.r. astăzi) să scrieți în comentariu problemele voastre, iar eu voi da un răspuns pe loc”, anunța marți seară primarul din Clisură.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ. Audiențe live pe Facebook! Utilizatorii întreabă, primarul răspunde!

tmc 640