De aproape 30 de ani încerc să vă înțeleg și să vă iert. Nu vă mai suport, lichelelor!

Până în decembrie 1989, lichelele politice erau bine definite şi depozitate în structurile PCR. Începând cu 1990, şi-au târât mucilagiul în noul val de lichele. Din matca FSN au debordat miriapode cu te miri ce denumiri, toate dedicate poporului şi bunăstării cetăţenilor.

Prima mare înjurătură am primit-o în sumbrul decembrie 1989. Ne-au prostit şi ne-au adus unde au vrut ei, vânzătorii de ţară şi de neam. Ne puneam în faţa tancurilor pentru „eliberatorii” noştri, spurcăciuni ce-şi beau votca cu oamenii KGB-ului la colţul biroului din palat. Ne-am trezit şi am strigat, plâns şi dormit în Piaţa Revoluţiei. Mişeii au tăbărât cu minerii peste noi. Să ne bage termenul corect al democraţiei în cap. Au urmat decenii de umilinţă, de depravare, de devalizare a statului român. Toate curvele politice şi-au făcut, pas cu pas, drumul înspre înavuţire, înspre distrugerea patrimoniului naţional. Resurse minerale, industrie, agricultură, toate distruse de jigodiile ce se numeau membri ai diverselor partide ce s-au perindat prin parlament, guvern etc.

Toată putoarea ce o putea dejecta societatea românească s-a întrupat în clasa politică. Nu le-a păsat de absolut nimic, de ceea ce ar fi putut transforma România într-un stat modern, puternic, stabil pe imensele sale capacităţi. Nu, nemernicii au vândut tot. Pe degeaba pentru stat, pe averi incomensurabile pentru ei. Au acceptat să lucrăm pe cel mai mic salariu din UE. Au acceptat să ne trimitem bătrânii la o pensie ce nu le ajunge nici pentru un baston. Stânga, dreapta, ce glumă! Clanuri de interese mafiote pentru prăduirea ţării. Toţi au fost înţeleşi. Au dat la o parte numele istorice, prin lapidare naţională, pentru a căpuşa resursele naţionale.

Jigodiilor, aţi pus la pământ economia autohtonă, aţi pus la pământ educaţia, sănătatea, justiţia. Aţi scos din imnul naţional sufletul românesc. Voi vă îngrăşaţi şi deveniţi din ce în ce mai porci decât animalele din Ferma Animalelor. Ne pleacă tinerii din ţară, ne pleacă mamele şi, mai nou, taţii la şters de cururi europene. Ne faceţi sclavi ai unei lumi în care de mult timp trebuia să trăim cu demnitate. Aţi călcat în picioare tot ce înseamnă românesc. Lighioane ce nu vă mai puteţi opri din a ne umili şi a vă îmbogăţi.

De ceva vreme, aţi aruncat ţara în haos. Înţeleşi, fireşte. Pentru că unui observator educat în cele ce le faceţi voi acum nu are cum să-i scape că puterea şi opoziţia joacă un blat pentru care vor fi blestemate pe veci. Exact ca în 1989, manipulaţi buna credinţă a românilor. Şi la Victoria, şi la Cotroceni. Feciori de lele, aţi aruncat ţara în aer pentru a vă arăta curăţenia penală.

Vă rog, dragilor, să studiaţi situaţia judeţului Caraş-Severin. Câte milioane de euro au intrat în judeţ? Uitaţi-vă la starea de dezvoltare a judeţului, dar şi la starea de dezvoltare a celor ce au gestionat aceste sume. Oameni din administraţia locală. Preşedinţii de marcă ai principalelor partide, care se bat în a ne spune cât de multe au făcut ei pentru prostime. PD, Sorin Frunzăverde. PNL, Marcel Vela. PSD, Ion Mocioalcă. Trei, Doamne, şi toţi trei. Plus pleiada de prefecţi, preşedinţi de Consiliu Judeţean, primari, consilieri, slugi ale celor trei.

Cu respect, domnilor, vă mulţumim!