PREMIERĂ. Audiențe live pe Facebook! Utilizatorii întreabă, primarul răspunde!

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, administrațiile locale încearcă să țină pasul cu noutățile, ba mai mult, să le folosească în interes propriu. La fel se întâmplă și cu o primărie din Caraș-Severin, în care audiențele vor suferi un update!

Tehnologia actuală facilitează munca în multe domenii, iar companiile private și instituțiile publice o folosesc pentru a-și ușura munca. La fel gândește și primarul din Moldova Nouă. Adrian Torma vrea să fie mai aproape de cetățeni și ce altă metodă are, decât Facebook-ul? Așa că edilul-șef ia în calcul susținerea unor audiențe prin sesiuni live pe rețeaua de socializare.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

„Îmi puteți pune întrebări, iar eu vă voi răspunde în timp real, pentru că tehnologia ne permite. Acele întrebări pe care poate nu am avut curaj să venim să le punem, dar pe care poate le discutăm cu vecinii, putem să le punem direct primarului, iar el ne și dă un răspuns. Deși întrebările vor fi publice, eu nu voi spune numele celor care au pus acele întrebări pentru a fi cât mai deschiși și pentru a nu fi timorați în a-mi pune o întrebare. Desfacem ghemotocul acela de probleme și vedem împreună cum pot fi ele rezolvate”, susține edilul din Moldova Nouă.

banner maxagro