„Prietenul fără păr” a semnat pentru devalizarea UCMR! La ordin!

explo 1000x200

Interceptarea convorbirilor telefonice dintre cei doi foşti directori ai uzinei reşiţene, acuzaţi astăzi că au îngropat-o cu bună ştiinţă, cu scopul de a se îmbogăţi, a scos la iveală nu numai schema infracţională, ci şi rolurile diferite pe care le-au avut Chebuţiu şi Preda.

Fără niciun dubiu, Adrian Chebuţiu a fost creierul tuturor afacerilor penale în care a inclus uzina reşiţeană în perioada în care el era preşedinte director. Adrian Preda a fost executantul, omul care a semnat aproape toate hârtiile ce le-au adus în conturi milioane de euro, dar şi acuzaţii deosebit de grave, care pot însemna mulţi ani de puşcărie. Interceptările făcute de DNA în dosarul motoarelor cumpărate de Said Baaklini de la UCMR arată foarte clar acest lucru, dar şi faptul că Preda era ţinta miştourilor lui Chebuţiu şi Baaklini.

Între inculpaţii Baaklini şi Chebuţiu are loc la data de 17.11.2010, o convorbire telefonică în care libanezul solicită ca Preda să vină a doua zi la Bucureşti, de urgenţă, pentru a se întâlni. Preda este denumit „Chelul” sau „prietenul fără păr”. Discuția decurge după cum urmează:

BAAKLINI SAID: Nu, mă, io am stabilit cu el că vine cu ştampila el şi asta să rezolvăm tot, pentru că io vineri rezolv ăăă…

CHEBUŢIU ADRIAN: Am înţeles, dar dacă …

BAAKLINI SAID: Adă cu tine, adă cu tine cu ştampila vineri.

CHEBUŢIU ADRIAN: Păi, asta zic, dacă vineri ai ştampila, eşti în regulă?

BAAKLINI SAID: Şi el …

CHEBUŢIU ADRIAN: Hă?

BAAKLINI SAID: Şi el să vină vineri, documentele trebe făcute, să-i explic.

CHEBUŢIU ADRIAN: Am înţeles, bine, vine el vineri.”

Comments

  1. dorina says:

    Doamne,stanciule,(numele tau nu merita scris cu litera mare),esti atat de penibil!!!!

  2. Doru says:

    de acord cu tine, DORINA

  3. andrei says:

    lasate stanciu de meseria asta…