PREȚ UNIC în cinematografele cărășene în a doua zi de Rusalii!

Surpriză din partea cinematografelor din Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu în a doua zi de Rusalii. Pe lângă un program special, accesul va fi permis pentru două persoane cu un singur bilet.

Cinematografele din Reșița, Caransebeș și Oțelu Roșu vor fi deschise astăzi, în a doua zi de Rusalii. Programul va conține 6 producții, iar cu un singur bilet vor putea intra la film două persoane. Prețul rămâne același – 20 de lei.

Una dintre animațiile pentru cei mici este Tom & Jerry. Savuroasele personaje revin pe marile ecrane într-o animație spectaculoasă. Aventura începe atunci când Jerry se mută în cel mai luxos hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, forțând planificatorul disperat al evenimentului, pe tânăra Kayla, să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de șoricel. Lupta care urmează amenință să distrugă cariera ei, nunta și, în consecinţă, hotelul în sine. Dar în curând apare o problemă și mai mare: un angajat diabolic şi ambițios conspiră împotriva celor trei.

leader board 728 x 90 px

Un alt film pentru copii este Peter Iepurașul: Fugit de acasă/Peter Rabbit: The Runaway. Este adaptarea pentru marele ecran a clasicei poveşti semnate de Beatrix Potter, cu un nou capitol. Thomas și Bea sunt căsătoriți și trăiesc împreună cu Peter și familia sa de iepuri. Sătul de viața sa în grădină, Peter pleacă în marele oraș, unde întâlnește tot soiul de personaje, iar la final declanșează haosul pentru întreaga familie.

Tot pentru cei mai mici spectatori cinematografele au pregătit Raya și ultimul dragon/Raya and The Last Dragon, care va rula în format 3D și va fi dublat în limba română. Cel mai recent film de animație marca Disney spune povestea unei tinere războinice – Raya – care a pierdut tot ce conta în viață, dar are acum șansa de a recâștiga încrederea și a readuce pacea și unitate în lumea pe care trebuie să o salveze de o forță malefică.

Adulții vor putea vedea cum legendele se ciocnesc în Godzilla vs. Kong. În timp ce acești adversari mitici se întâlnesc într-o bătălie spectaculoasă, soarta lumii atârnă în echilibru. Ciocnirea epică dintre cei doi titani – instigată de forțe nevăzute – este doar începutul misterului care se află adânc în miezul Pământului.

Tot pentru adulți va rula și Altarul/The Unholy, un horror de nota 10. Gerry Fenn, un jurnalist căzut în dizgrație, devenit independent, care alimenta tabloidele cu povești despre fenomene supranaturale, este trimis să investigheze un fenomen ciudat dintr-o comunitate mică de fermieri. Sceptic din fire, Fenn respinge imediat incidentul ca fiind doar o altă poveste inofensivă. Dar, înainte să-l declare o farsă, Fenn vede o adolescentă surdă, pe Alice, șoptind lângă un stejar pietrificat din mijlocul unui câmp. Ceea ce urmează, spre stupefacția sa, este o serie de evenimente inexplicabile care îi convinge pe localnici că Alice face miracole. Atunci când se răspândește vestea că puterile vindecătoare ale lui Alice se datorează Fecioarei Maria, se dezlănțuie curiozitatea celor din apropiere și de departe, care vor să fie martori ai fenomenului.

Mortal Kombat nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cei care iubesc seria vor avea parte zilele acestea de o nouă producție, difuzată în premieră. Luptătorul MMA Cole Young, obișnuit să ia bătaie pentru bani, nu știe de moștenirea sa – sau de ce împăratul Lumii Exterioare, Shang Tsung, și-a trimis cel mai bun războinic, Sub-Zero, un Cryomancer din altă lume, să-l vâneze pe Cole. Temându-se de siguranța familiei sale, Cole pleacă în căutarea lui Sonya Blade la sfatul lui Jax, un maior al Forțelor Speciale care poartă acelaşi dragon ciudat cu care s-a născut Cole. Curând, el se găsește la templul Lordului Raiden, protectorul Pământului, care acordă sanctuar celor care poartă semnul. Aici, Cole se antrenează cu războinicii experimentați Liu Kang, Kung Lao și Kano, în timp ce se pregătește să stea alături de cei mai mari campioni ai Pământului împotriva dușmanilor din Lumea Exterioară, într-o luptă cu mize mari pentru univers.

În program este inclusă și o comedie, combinată cu acțiune și un strop din genul thriller: Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta Asasinului. Cel mai letal cuplu ciudat din lume – bodyguardul Michael Bryce și asasinul Darius Kincaid – se întorc cu o altă misiune care le pune viața în pericol. Tot fără licență, dar relaxat în concediu, Bryce este forțat să intre în acțiune de către soția și mai instabilă a lui Darius, infama escroacă internațională Sonia Kincaid. Astfel, Bryce e aruncat în haos de către periculoșii lui protejați, și trioul criminal intră într-un complot global pentru a descoperi rapid că ei sunt singurii care pot împiedica dezastrul total în Europa.

CINEMATOGRAFUL DACIA REȘIȚA

LUNI, 21 iunie

Ora 11.00 – Tom&Jerry
Ora 13.00 – Raya și ultimul dragon/Raya and The Last Dragon
Ora 15.00 – Godzilla vs. Kong
Ora 17.00 – Altarul/The Unholy
Ora 19.00 – Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta Asasinului
Ora 21.00 – Mortal Kombat

CINEMATOGRAFUL LUNA CARANSEBEȘ

LUNI, 21 iunie

Ora 11.00 – Peter Iepurașul: Fugit de acasă/Peter Rabbit: The Runaway
Ora 13.00 – Raya și ultimul dragon/Raya and The Last Dragon
Ora 15.00 – Godzilla vs. Kong
Ora 17.00 – Mortal Kombat
Ora 19.00 – Altarul/The Unholy
Ora 21.00 – Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta Asasinului

CINEMATOGRAFUL OȚELU ROȘU

LUNI, 21 iunie

Ora 10.00 – Peter Iepurașul: Fugit de acasă/Peter Rabbit: The Runaway
Ora 12.00 – Raya și ultimul dragon/Raya and The Last Dragon
Ora 14.00 – Godzilla vs. Kong
Ora 16.00 – Mortal Kombat
Ora 18.00 – Altarul/The Unholy
Ora 20.00 – Hitman’s Bodyguard 2: Nevasta Asasinului