Incidența cazurilor de COVID-19, aproape de ZERO în Caraș-Severin! Doar 30 de cazuri noi în ultimele 14 zile!

Liber la petreceri, concedii și vacanțe! În ciuda numărului mic de vaccinați din Caraș-Severin, coronavirusul pur și simplu s-a evaporat! Doar 30 de cazuri noi au mai fost raportate în ultimele două săptămâni, astfel că incidența a coborât sub 0,1 la mia de locuitori!

Puțin peste 54.000 de cărășeni (aprox. 23% din persoanele eligibile) au decis să se imunizeze împotriva COVID-19, așa că vaccinarea nu poate în niciun caz fi declarată soluția care a dus la reducerea drastică și nefirească a numărului de îmbolnăviri. Incidența cazurilor de coronavirus era ieri de 0,09 la mia de locuitori în Caraș-Severin, la ora actuală fiind în izolare, la nivel de județ, 36 de persoane pozitive, alte 10 fiind internate în spital.

Potrivit raportării DSP, doar 11 localități au mai înregistrat cazuri noi de COVID-19 în ultimele 14 zile, majoritatea dintre ele doar unul sau două cazuri.

leader board 728 x 90 px

La atât de puține cazuri (53 la nivel național în ultimele 24 de ore), până și platforma Guvernului dedicată situației din țară – Grupul de Comunicare Strategică – și-a luat liber, nemaigăsindu-și rostul…