Preț mai mic cu 25 la sută la gazul furnizat la Caransebeș!

Primăria Municipiului Caransebeș a reușit o nouă licitație benefică urbei pe Bursa Română de Mărfuri. După obținerea unui preț competitiv la cumpărarea de energie electrică s-a reușit cooptarea unui furnizor de gaze naturale care oferă la un preț foarte avantajos contracte de achiziție a gazului.

În noul contract intră gazele naturale furnizate primăriei, Serviciului Public de Întreținere și Reabilitare și tuturor unităților de învățământ din Caransebeș.

Primarul municipiului recomandă și altor instituții publice să se înscrie pe Bursa Română de Mărfuri pentru a putea beneficia de prețuri reduse la furnizorii de utilități.

„Este o ocazie bună de a accesa și a profita, până la urmă, de această oportunitate de a deveni membri la Bursă, o instituție publică care poate avantaja, într-o competiție deschisă într-o concurență normală, furnizori care să ofere produse și tot felul de utilități la prețuri cât mai mici”, a menționat Marcel Vela, edilul-șef al municipiului de pe Timiș și Sebeș.

În urma acestei achiziții la licitație, factura la gaz va scădea cu 25 de procente. Și asta, pentru că s-a reușit o scădere a megawattului de la 157,96 lei, la 126,46 lei.