Președintele Zaberca – temeri zero, siguranță maximă! „Moldova Nouă e PSD de 20 de ani”

Timpul acordat campaniei electorale se scurge rapid, așa că social-democrații de la malul Dunării nu au pierdut weekend-ul trecut de pomană, ci au ieșit în mijlocul oamenilor, susținându-și candidații pentru Parlamentul European.

Organizația social-democrată din orașul Moldova Nouă a fost prezentă atât în localitatea Măcești, cât și în Moldova Veche, la finalul săptămânii trecute, pentru a o susține pe deputata Luminița Jivan, dar și pe alți colegi de-ai săi în cursa pentru alegerile europarlamentare.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Cum a fost primit mesajul roșiilor de către localnicii riverani Dunării? „Într-adevăr, am ieșit în stradă, la fel ca tot județul. Fiind un partid mare, trebuie să ne facem treaba, ca de obicei. Am fost bine primit, suntem bine primiți. Moldova Nouă e PSD de 20 de ani”, spune președintele interimar al organizației PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca, pentru expressdebanat.ro.

Dacă există temerea ca un alt partid să obțină un rezultat mult mai bun decât PSD la Moldova Nouă, Zaberca exclude această variantă și subliniază: „Nu există nicio temere! Cu PSD-ul e greu să ai concurență, indiferent de partid. Suntem un partid mare, suntem un partid vechi, chiar cel mai mare din Europa. Nu văd ce concurență am putea avea”.

banner 970 x 250