Victor Ponta, un sprijin din umbră pentru comunitatea din Moldova Nouă

Fostul premier al României, Victor Ponta, prezent la Moldova Nouă, în contextul alegerilor europarlamentare, a dat de înţeles că a sprijinit oraşul, chiar dacă nu s-a afişat public cu binele făcut.

Înainte de venirea liderului Pro România în orașul din Clisura Dunării, oamenii se-ntrebau, pe rețelele de socializare: „de ce fostul prim-ministru s-a hotărât să vină în zonă tocmai acum pentru a cunoaște problemele cu care se confruntă, având în vedere alegerile europarlamentare, și nu a făcut acest lucru mai devreme?”.

În privința acestei întrebări, Victor Ponta, a declarat pentru expressdebanat.ro: „Am fost de multe ori în Caraș-Severin. Nu neapărat în Moldova Nouă. De fiecare dată când a existat vreo solicitare din Moldova Nouă, de fiecare dată am sprijinit cu tot ceea ce am putut. Îmi aduc aminte, atunci, de firma Delphi care voia să vină aici, îmi aduc aminte de problemele de la Moldomin”.

Totodată, liderul Pro România afirmă că sunt puține locuri în țară în care să nu fi fost măcar o dată și le promite oamenilor că se va zbate în continuare pentru ei: „Fac politică de mulți ani! Cred că sunt puține locuri în România, unde să nu fi fost cel puțin o dată. Voi face și în continuare acest lucru. De altfel, după cum știți, eu nu plec la Bruxelles, deși e frumos la Bruxelles! Eu rămân în Parlamentul de la București și mă voi bate-n continuare pentru toți cei care sunt aici”.

La întrunirea de săptămâna trecută cu simpatizanții săi din Moldova Nouă, omul politic a ținut și el să le adreseze câteva întrebări celor prezenți: „Credeți că îi veți vedea vreodată în Moldova Nouă pe candidații PSD-ului la europarlamentare? Credeți că știu ce probleme au oamenii la Bocșa, la Caransebeș sau în altă parte? Ei bine, nu au ajuns și nici n-o s-ajungă vreodată”.

De asemenea, Victor Ponta i-a-ndemnat pe oameni să meargă la vot, să se unească din nou astfel încât să scape țara de hoți și analfabeți, iar după alegerile din 26 mai, să se reapuce serios de treabă: „Sper ca oamenii să gândească: «dacă tot mergem la vot, să votăm, totuși, cu niște oameni pe care-i știm, care au făcut treabă și care vor face treabă în continuare». Din punctul ăsta de vedere, după alegerile din 26 mai, eu cred că românii trebuie să se unească din nou, să-și facă un guvern mai bun, să scape de hoți și de analfabeți și să ne apucăm, din nou, de treabă. Altfel, cu fiecare zi pe care o pierdem, o să ne coste foarte mult”.