Președintele pesedist al Consiliului Județean Caraș-Severin contrazice analiza CEx-ului dirijat de Dragnea

„Activitatea lui a fost foarte bună”. Aceasta este declarația președintelui Silviu Hurduzeu, cel care s-a antepronunțat cu privire la analiza activității premierului Sorin Grindeanu. Afirmația contrazice rezultatul raportului întocmit de CEx, potrivit căruia Executivul a îndeplinit doar 13% din măsurile care trebuiau implementate.

La începutul săptămânii, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a catalogat activitatea lui Sorin Grindeanu în fruntea Guvernului drept una foarte bună, ceea ce contravine concluziilor raportului CEx. Potrivit evaluării solicitate de Liviu Dragnea, „Executivul a îndeplinit doar 13% din măsurile care trebuiau implementate, iar printre principalele reproșuri se află cele legate de lipsa de comunicare și coordonare sau neprezentarea la timp a unui program vizând sărbătorirea Marii Uniri”.

„Eu, bineînțeles, sunt alături de Sorin Grindeanu și îmi doresc să depășească aceste momente pentru că România are nevoie de un Guvern care să funcționeze la capacitate maximă. (…) Ați văzut că există creștere economică, șomajul a scăzut. Din aceste puncte de vedere, consider că activitatea lui, în aceste 6 luni, a fost foarte bună”, a declarat Silviu Hurduzeu pentru Express de Banat.

CITEȘTE ȘI: Demiterea lui Grindeanu, o idee proastă a lui Dragnea?! „Activitatea lui a fost foarte bună”