Ionuț Popovici: „Dragnea se compară cu Bashar al Assad sau Kim Jong-un! Tăriceanu – un profitor de o nesimțire cosmică!”

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ionuț Popovici, deși nu face parte din PSD, este aliatul social-democraților la nivel județean. Acesta are un discurs extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea și a lui Călin Popescu Tăriceanu, cei doi lideri ai actualei coaliții de guvernare.

„Dragnea şi Tăriceanu rânjesc şi înfig suliţa în spatele românilor! Citeam uluit una dintre măsurile neîndeplinite de Guvern, reproşate de liderul suprem al PSD, şi anume: «Grindeanu nu a dezvoltat relaţiile cu Rusia». Omule, tu eşti sănătos la cap?”, se întreabă, cel mai probabil retoric, vicepreședintele CJ Caraș-Severin.

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, categoric este cel mai nociv şi periculos om politic de care am auzit, are o logică paranoidă fără precedent, poate fi comparat uşor cu alţi nebuni ai planetei, Bashar al Assad sau Kim Jong Un, aceşti fanatici care sunt dispuşi să facă orice pentru putere, chiar să îşi sacrifice propria ţară”, mai spune Popovici, intervenind, practic, în disputa internă din PSD chiar pe contul său de Facebook.

Dacă pe Dragnea îl compară cu dictatori celebri, despre Tăriceanu spune doar că e complicele tiranului dictator: „ca şi complice, este susţinut de acest profitor numit Tăriceanu, care nu poate fi clintit din nesimţirea lui, o nesimţire cosmică. Nu are nicio treabă, decât aceea de a sta ca o lipitoare, bucurându-se de sângele puterii. Probabil, o dată cu vacanţa elevilor şi a profesorilor, o să-şi ia şi el o scurtă vacanţă, obosit probabil după câte mizerii a făcut. De fapt, dumnealui este de vreo 20 de ani în vacanţă… Ruşine!”, postează Popovici pe contul său de Facebook.