Emil Boc, aşteptat sâmbătă la Reşiţa

Mare agitaţie în faţa sediului PDL, de peste drum de Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa. Zvonurile că fostul premier al României, Emil Boc, ar urma să ajungă astăzi în oraş încep să prindă tot mai mult contur.

UPDATE ORA 15.00 Zvonuri infirmate din interiorul PDL
În urmă cu câteva momente, surse din cadrul Partidului Democrat-Liberal au declarat că preşedintele PDL, totuşi, nu s-ar mai deranja să vină astăzi la Reşiţa. Pentru ora 16.00, însă, este programată o şedinţă cu toţi primarii democrat-liberali la sediul partidului. Aceştia nu sunt siguri că vor avea cheie ca să intre, astfel că au ales ca variantă de rezervă, derularea şedinţei la Casa de Cultură a Sindicatelor. Se pare că Emil Boc şi Ioan Oltenu vor veni în judeţ, dar în zilele următoare.

UPDATE ORA 10.00 Boc ar putea veni la Reşiţa
Totul a plecat de la afirmaţiile pe care le-a făcut ieri Ioan Oltean, care a afirmat în cursul serii că preşedintele PDL, Emil Boc, trebuie să vină la Reşiţa, ca să inventarieze membrii de partid pe care Sorin Frunzăverde i-a lăsat în urma sa. Oficial, acesta nu a dat de veste nimănui că ar veni în oraşul de Bârzava. „Îl voi urma pe Sorin Frunzăverde, în PNL, iar ce pot să spun este că pe noi nu ne-a anunţat nimeni că Emil Boc ar urma să vină la Reşiţa”, a spus Costinel Ristache, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

 

 

Cu toate acestea, membrii PDL care şi-au manifestat dorinţa de a rămâne alături de Emil Boc, sunt pregătiţi să îşi primească preşedintele la Reşiţa şi să reorganizeze filiala judeţeană a democrat-liberalilor.

 

Foto Emil Boc: Ziarul Național

Comments

  1. Chung Norris says:

    Niciun dubiu Costinele ca tu esti o piesa grea (la propriu) in piesa jucata de Sorin. Si adevarul e, unde dracu mai faci tu 80 de milioane de paralei la o verificare de centrala termica? Nesimtitule, nicio flegma nu meriti.