Mocioalcă, despre Frunzăverde și Boc

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a comentat astăzi și soarta alianței Partidului Național Liberal cu PSD. Acesta a precizat că nu vede locul social-democraților într-o viitoare alianță de dreapta.

Liderul politic, Sorin Frunzăverde, a făcut câteva comentarii referitoare la alianța PNL cu PSD. „Partidul Social Democrat nu va contribui la această mișcare de dreapta, USL e o alianță conjuncturală. Când am spus construcție de dreapta m-am referit la PNL”, a adăugat acesta, care crede că o astfel de alianță ar putea, totuși, dura chiar și opt ani.

Contactat telefonic, președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocialcă a declarat că este de părere că mișcarea politică pe care a inițiat-o Sorin Frunzăverde este de bun augur.

„Dacă astăzi căutați un critic al gestului lui Sorin, nu sunt eu acela. A spus că o alianță de conjunctură poate dura chiar și 8 ani. Întotdeauna am spus că nu există altă alianță care să îndepărteze PD-L de la putere”, a spus Ion Mocioalcă.

Boc, prezicător de destine
În discursul pe care l-a avut astăzi după ce liderul politic, Sorin Frunzăverde, și-a prezentat poziția față de PDL, Emil Boc a amintit și alți politicieni care au părăsit partidul, dar de care nu a mai auzit nimeni apoi. „Ilie Mustacilă, în 2003, a plecat la PSD, alături de 20 de primari. Și-a mai amintit cineva de el?”, a spus fostul premier al României.

În replică, parlamentarul de Caraș-Severin și președintele filialei județene, Ion Mociaolcă, i-a explicat democrat-liberalului că lucrurile nu stau chiar așa. „Mustăcilă și Frunzăverde sunt două personalități diferite, care au acționat în două momente politice diferite. În timp ce acum ne aflăm într-o criză politică, prin care trece și Caraș-Severin, atunci deficitul economic era de 1,5%. Bănuiesc că în decizia pe care a luat-o, Sorin Frunzăverde s-a gândit și la județ”, a spus liderul social-democrat.