Preşedintele Mocioalcă a ascultat vocea străzii! Nu-i trebuie şefia Consiliului Județean şi îşi pregăteşte retragerea din politică!

Liderul social-democraţilor din Caraş-Severin e dorit de colegii de partid în fotoliul de preşedinte al administraţiei judeţene, însă strada vrea oameni noi în funcţiile-cheie, iar Mocioalcă a anunţat că va respecta întru totul ceea ce vrea poporul! E gata să se retragă de pe scena politică!

Conducerea PSD se reuneşte la Sinaia pentru a stabili strategia și mai ales candidaţii pentru alegerile locale.Se fac sondaje care vor preciza ce candidați ar avea cele mai mari șanse, acolo unde aleșii locali în funcție nu vor candida. La sfârşitul lunii februarie, când vom avea lista finală cu toţi candidaţii, organizațiile vor putea să-și stabilească strategia, în funcție de situația specifică din fiecare județ. Obiectivul este să câștigăm alegerile locale, pentru a pregăti apoi câștigarea celor parlamentare”, a declarat deputatul Ion Mocioalcă pentru DCnews.

Liderul PSD Caraş-Severin a vorbit şi despre posibila sa candidatura la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, respingând vehement această variantă, dată ca sigură zilele trecute de surse din interiorul partidului. „Colegii de partid mi-au cerut acest lucru, dar am refuzat. Dacă societatea românească a cerut, în stradă, o altfel de politică și a primit-o, dacă țara vrea oameni tineri, tehnocrați și frumoși, atunci să respectăm decizia oamenilor. Haideți să vedem ce vor face noile figuri în administrația publică, să îi lăsăm să arate ce pot, astfel încât,până la alegerile generale să ne putem face o idee. În concluzie, vă spun clar și răspicat: nu voi candida la locale! Vom vedea, până la parlamentare, dacă partidul și electoratul mai au nevoie de noi, cei din vechea clasă politică. Dacă tinerii vor confirma, sunt gata să mă retrag din politică, să le fac lor mai mult loc”, a declarat Mocioalcă pentru sursa citată.