Oamenii lui Băsescu au ieșit la atac: „Principiul democrației nu mai există în PNL!”

Președintele Mișcării Populare Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a reacționat dur după ce candidatul liberalilor pentru Primăria Reșița, Ioan Popa, a declarat că se consideră mare favorit la alegerile locale și că singurele bătăi de cap i le-ar putea da doar candidatul PSD.

Cu ocazia anunțării candidaturii doctorului Paul Purea pentru fotoliul de primar al municipiului de pe Bârzava, președintele MP s-a arătat deranjat de declarațiile făcute săptămâna trecută de candidatul PNL. „Domnul Nelu Popa deja s-a dat cu 55 la sută câștigător în  nu știu ce sondaj. Cine a fost în acel sondaj, cu cine l-a făcut?! Lucrurile sunt un pic forțate, a spus Ionuț Popovici.

Președintele MP Caraș-Severin nu s-a oprit aici și a lovit dur în PNL: „Din câte știu eu, în PNL se practică apucături atavice. Principiul democrației nu mai există în PNL! E de notorietate că, de fapt, câștigătorul sondajului nu este Nelu Popa, este un alt om care a candidat. Acest candidat a fost forțat pus. Pot să-i transmit că ne vedem în campania electorală!”

Președintele PNL Reșița, candidatul pentru primărie, Nelu Popa, a rămas indiferent vizavi de afirmațiile lui Popovici, motivând că acum lucrează la proiecte importante pentru Reșița și că nu are timp de astfel de polemici.