Preşedintele Marcel Vela a cerut alegeri în toate organizaţiile PNL!

explo 1000x200

Liberalii vor avea o conducere legitimă cel târziu în luna iunie, a declarat preşedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, afirmând că alegerile interne se vor desfăşura de jos în sus, iar funcţiile de preşedinte şi secretar general nu vor interzice candidatura la şefia PNL.

„Am ajuns la concluzia că PNL trebuie să intre în alegerile interne într-un mod cât mai integrator, cât mai transparent şi corect faţă de toţi membri de partid. Vom propune, eu împreună cu secretarul general, BPN o variantă în care alegerile să se desfăşoare de jos în sus, de la nivelul fiecărei secţii de votare, urmând cu preşedinţii organizaţiilor judeţene şi apoi cu cei care vor candida la conducerea PNL”, a declarat preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, citat de Mediafax. Cel târziu în luna iunie, PNL ar trebui să aibă o conducere legitimă.

Liderul PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a explicat pentru expressdebanat.ro că în teritoriu se vor alege președinții organizațiilor locale chiar luna viitoare. Am avut ieri o ședință informală cu toți președinții de filiale, legată de organizarea alegerilor în PNL. Deși inițial se conturaseră două variante de calendar, una cu alegeri imediate, în luna martie, doar pentru funcția vacantă de președinte și una pentru alegeri în toate organizațiile locale și județene, cât și pentru Biroul Național și funcția de președinte, în urma dezbaterilor am optat toți pentru cea de-a doua soluție. Filiala Caraș-Severin a fost printre filialele care au propus și susținut această variantă. Așadar, se vor face alegeri în tot partidul, începând cu luna februarie la nivel local, apoi în luna iunie la nivel național, a declarat Vela.

banner 970 x 250