Președintele Hurduzeu l-a trimis la plimbare pe liderul liberalilor din Consiliul Județean! Pe drumul mincinos al unui… drum!

Ioan Cojocariu îi cere lui Silviu Hurduzeu să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin pentru că ar avea un comportament abuziv, demn de epoca totalitaristă!

Liderul Grupului consilierilor județeni ai PNL din Consiliul Județean a luat atitudine după ce Hurduzeu ar fi făcut „declarații belicoase” referitoare la unele probleme de administrație publică și ar fi jignit în anumite momente în forul județean. Cojocariu acuză că PSD, prin alianța cu PMP, a pesedizat toate funcțiile, comisiile și instituțiile de subordonare județeană. În același timp subliniază faptul că nu a cerut demisia președintelui CJ atunci când „a mințit că nu a a trimis la ADR Vest solicitarea de renunțare la drumulul județean DJ 684 care ar fi legat județul direct de Autostrada A 1”. Ba, mai mult, Hurduzeu ar fi mințit și a doua oară. Tocmai din acest motiv Cojorariu a ținut să spună „adevărul legat de acest drum, adevăr ocolit de președintele CJ CS”.

Degeaba DJ 684 a fost pe lista de drumuri prioritare încă din anul 2015, pentru că de 16 luni nimeni NU a depus vreo documentație la ADR Vest ca să acceseze fondurile europene, deși primarul comunei Rusca Montană, localitatea cea mai câștigată de această investiție, întâmplător este membru PSD. Din păcate, județul nostru este singurul din cele patru din Regiunea Vest care până în prezent nu a depus niciun proiect de finanțare – Ioan Cojocariu, consilier județean PNL

Liberalul susține că membrii Consiliului Regional Vest au fost induși în eroare cu argumente de impact social și local mai importante pentru alte drumuri de la Teregova decât cel de la Valea Bistrei. În plus, Hurduzeu s-ar lăuda, spune Cojocariu, cu proiecte refuzate pentru care se anunță cu surle și trâmbițe finanțări de la guvernul PSD, „o altă minciună livrată presei, cetățenilor și primarilor”.

Cojocariu îl mai acuză pe Hurduzeu de atacuri și insinuări calomnioase și murdare și spune că s-a convins de faptul că profesionalismul administrativ și argumentele manageriale ale președintelui CJ s-ar reduce la minciuni, insinuări și defăimări.

Ținând cont că de un an și patru luni de zile nu a făcut nimic semnificativ în județul Caraș-Severin, deși prietenul și colegul său a fost Premierul României, constatând și că dezmățul și sindrofiile conducerii CJ apărute în presă ne arată sublimul administrativ județean, un loc în care minciuna este adusă la rang de artă, solicităm demisia cât mai rapidă a președintelui Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu”, a mai precizat Ioan Cojocariu.

Demisia lui Hurduzeu nu ar schimba raportul de forțe în Consiliul Județean, asigură liberalul, și asta pentru că PSD și PMP pot propune liniștite un alt consilier județean pentru a prelua conducerea județului.  Iar pentru că liberalii lui Cojocariu nu mai au niciun fel de așteptări de la Silviu Hurduzeu, aceștia se lipsesc de scuzele pe care i le-au pretins după ce s-au simțit jigniți de atitudinea și declarațiile președintelui.

Contactat de Express de Banat pentru a răspunde acuzațiilor ce-i sunt aduse, șeful administrației județene l-a trimis pur și simplu la plimbare pe Cojocariu, nedorind să-i dea niciun fel de replică.