Clădirea Primăriei Oțelu Roșu, anvelopată din surse proprii

Primăria Oțelu Roșu a primit fondurile necesare reparațiilor a două instituții publice afectate de furtuna din luna septembrie. Potrivit primarului Luca Mălăiescu, vor fi efectuale reparații la Liceul Bănățean, la Piața Agroalimentară și la imobilul Primăriei din orașul de pe Valea Bistrei.

27.000 de lei a primit administrația publică a oraşului Oţelu Roşu din partea Guvernului pentru aceste lucrări. „La Liceul Bănățean s-au alocat 13.000 de lei pentru reparații la un corp de clădire, la Primărie s-au dat 7.000 de lei și 5000 de lei pentru piață, iar diferența este pentru realizarea documentației tehnice necesare reabilitării. Lucrările vor fi efectuate în regie proprie, doar materialele vor fi achiziționate de Primărie”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Acesta a mai adăugat că din fonduri proprii se lucrează în prezent la anveloparea clădirii Primăriei, o finanțare de 70.000 de lei susținută de la bugetul local. „Ne pregătim de iarnă, izolăm clădirea instituției, iar cu banii pe care-i primim de la Guvern schimbăm tabla de pe acoperiș”, a mai menționat edilul orașului de pe Valea Bistrei.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)