Președintele Hurduzeu are lucruri de clarificat cu vicepreşedintele Popovici

În cea mai recentă şedinţă a Comisiei de Dialog Social, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Ionuţ Popovici, a ţinut neapărat să iasă în evidenţă. Şi (i-)a ieşit!

Popovici l-a admonestat dur pe reprezentantul ITM care prezentase o informare despre activitatea de monitorizare şi control la agenţii economici care au obligaţia încheierii unui contract colectiv de muncă, pe motiv că a prezentat doar controalele, nu şi sancţiunile date. Vădit jenat, itemistul i-a explicat vicepreşedintelui Popovici că „legea nu prevede sancţiuni pentru aşa ceva”, adică un fel de „dacă tăceai…”, dar mai finuţ şi cu perdea.

Dar credeţi că domnul vicepreşedinte Popovici s-a oprit aici? Nicidecum! Atunci când a venit rândul celor de la DADPP din cadrul Consiliului Judeţean Caraş-Severin să prezinte situaţia drumurilor judeţene, Ionuţ Popovici a întrebat de ce nu prezintă doamna director Pascotă informarea, după care a bombardat-o pe angajata DADPP cu întrebări despre situaţia internă, informaţii pe care ar fi trebuit să le ştie deja de la operativele forului judeţean.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Eu a trebuit să plec la Bucureşti, altfel veneam eu la şedinţă. Nu am toate elementele, dar am auzit şi eu ceva despre domnul Popovici. Voi clarifica situaţia când revin de la Bucureşti”, ne-a declarat preşedintele Silviu Hurduzeu, care ne-a asigurat că la Consiliul Judeţean se ţin şedinţele operative ori de câte ori situaţia o impune şi că domnul vicepreşedinte Popovici este informat despre orice doreşte să afle.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/