Preşedintele Ghiorghioni nu ştie de frica familiei Răduță, clanul care terorizează Bucova!

promovare online Timisoara Casa Auto

Acuzat de furt de către nepotul său cu care se află de ani de zile în conflict deschis, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi fost sau actual preşedinte al Composesoratului Bucova, pentru că nimeni nu ştie situaţia reală, Ionesie Ghiorghioni a explicat pentru Express de Banat motivele care l-au condus la Poliţia Oţelu Roşu în urmă cu două zile!

Romeo Răduţă, nepotul lui Ghiorghioni, a sunat la Poliţie anunţând că din sediul Composesoratului Bucova, al cărui preşedinte ar fi în momentul de faţă, s-au sustras mai multe înscrisuri şi documente. L-a indicat şi pe făptuitor, care ar fi plecat de la faţa locului cu o maşină. Poliţiştii l-au oprit pe Ghiorghioni în trafic, au găsit asupra sa documente aparţinând Composesoratului Bucova şi l-au condus la secţie pentru declaraţii. Iar mai apoi, din nou la Bucova, pentru cercetarea la faţa locului. Ionesie Ghiorghioni, care are deja destule necazuri cu legea, a explicat pentru Express de Banat că nu a comis vreun furt, că nu a sustras nimic, ci că pur şi simplu a luat din acel birou ceea ce îi aparţine de drept.

Am rămas foarte neplăcut surprins citind cele apărute în Express de Banat, întrucât eu nu am făcut nimic ilegal. Eu sunt la această oră preşedintele Composesoratului din Bucova al cărui sediu a fost abuziv închis prins schimbarea yalei de la intrare de către numitul Răduţă Romeo. De această dată, găsind uşa de la intrare deschisă, am intrat în sediu şi în biroul meu. E adevărat, erau aplicate abuziv şi cu semnătură complet ilegală a acestui individ sigilii pe care efectiv nu le-am băgat în seamă. Am intrat în biroul meu pentru a-mi lua câteva lucruri personale de care aveam nevoie şi câteva documente pe care să le dau înlocuitorilor mei dacă există o perioadă în care nu pot să-mi exercit funcţia de preşedinte. Consider că este un denunţ calomnios pe care urmează să-l rezolvăm pe parcurs”, a declarat Ionesie Ghiorghioni.

promovare banner maxagro

Mai mult decât atât, acesta a comentat şi conflictul pe care îl are cu familia Răduţă şi care datează de ani de zile: „Romeo Răduţă e un tip mai deosebit, în sensul rău al cuvântului. E, de fapt, un clan, familia Răduţă terorizează satul ăla, Bucova! Toată lumea le ştie de frică, singurul care nu le ştie de frică sunt eu!”

CITEŞTE ŞI: FABULOS. Condamnatul Ionesie Ghiorghioni, prins la furat! Hârtii care pot însemna alți ani grei de pușcărie!

publicitate tmc 640