Președintele Dunca se duce la București să repare Cascada Bigăr!

A făcut mai greu trecerea de la afacerile de mare succes la complicata administrație publică, dar de la o vreme Romeo Dunca realizează până și imposibilul!

Mai întâi a rezolvat problema gunoaielor în Caraș-Severin, a făcut deponeul de la Lupac să funcționeze, apoi a pus la punct și Sanatoriul Marila. Acum, e gata să repare și Cascada Bigăr, principalul punct de atracție al Banatului Montan din ultimii ani.

„Vreau să merg la Agenția de Arii protejate să discut și acolo, eu nu prea cred că omul repară ce strică natura, dar am fost acolo, am văzut, există șansa ca o macara care să ridice 100 de tone și o echipă care a pregătit o soluție tehnică de a reașeza acea bucată de rocă, să o pună la loc. Vedem. Există o soluție. Am râs și eu, dar e un obiectiv mult prea important pentru județ și am zis să vedem ce zic oamenii. Există posibilitatea tehnică, să lăsăm oamenii inimoși. Eu am o reticență de a repara oamenii ce strică natura.”, a precizat Romeo Dunca, omul care și-a sacrificat afacerile pentru a le face o viață mai bună și mai frumoasă cărășenilor.