Alin Nica, la București de Ziua Franței: „Am avut ocazia să promovez județul Timiș”

nica1

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a participat ieri, la București, la ceremonia dedicată Zilei Naționale a Franței, unde s-a fotografiat cu premierul Florin Cîțu. Ulterior, Alin Nica s-a lăudat pe Facebook că a promovat județul Timiș.

Alin Nica s-a lăudat pe Facebook că a participat, ieri, la ceremonia pentru sărbătorirea Zilei Naționale a Franței, în București. La acest eveniment au fost prezenți și premierul Florin Cîțu, cu care șeful CJ Timiș s-a fotografiat, dar și președintele României, Klaus Iohannis.

Am participat la ceremonia pentru sărbătorirea Zilei Naționale a Franței, eveniment dedicat personalului medical implicat în lupta împotriva COVID-19 şi eforturilor depuse pentru vaccinare în întreaga lume. Ambasadoarea Franței la București, Laurence Auer, a subliniat intensificarea relațiilor bilaterale și contribuția comună la o Europă solidară, rezilientă, verde, digitală, axată pe creştere şi locuri de muncă. Sunt bucuros că am avut ocazia să promovez județul Timiș în prezența unor personalități ale vieții publice românești, dar și europene”, a scris șeful CJ Timiș, pe Facebook, la finalul ceremoniei.

celtic transilvania 1000x100px

Alin Nica a precizat că a fost invitat pentru a participa la acest eveniment de către ambasadoarea Franței la București, Laurence Auer, care a vizitat sediul CJ Timiș în urmă cu o lună.