Președintele Dunca s-a săturat! „Nu mai vreau să mă implic!”

Acuzat că a făcut din Muntele Mic principala preocupare a mandatului său de șef al administrației publice județene, deoarece acolo are interese personale, Romeo Dunca își arată buzunarele!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin susține că nu se mai ocupă cu nimic de ceea ce ține de Muntele Mic, de afacerea pe care a pornit-o acolo cu mai mulți ani în urmă și pe care a lăsat-o odată cu intrarea sa în politică familiei. Romeo Dunca e deranjat de toate comentariile care se fac pe tema intereselor sale și susține că vor trece decenii până când își va recupera investiția. De profit nici nu poate fi vorba! „Eu am băgat deja bani acolo. E o investiție care trebuie să se recupereze sau nu. Poate că jumătate din investiție după 10 ani o să mi se întoarcă!”, a explicat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Șeful Consiliului Județean e dezamăgit pentru că aproape nimeni altcineva nu intuiește adevăratul potențial al zonei și nu-i înțelege viziunea. În acest sens face referire și la actualul primar din Turnu Ruieni, care nu a fost de acord să stingă toate litigiile aflate pe rolul instanțelor de judecată. Adevărul e că nici nu ar fi avut cum, dar Romeo Dunca insistă că dezvoltarea zonei ar fi mai presus de orice. Chiar și de lege. „Muntele Mic este o zonă care poate să aducă plus în economia județului. Este important pentru că are o putere de a aduce mii de oameni acolo. Alte zone sunt poate mai frumoase, dar nu au puterea asta. Muntele Mic este un pol care trebuie exploatat, egal că sunt eu sau altul. Trebuie avută grijă de el, să-l conservăm, să nu se distrugă. Am crezut că lucrurile se vor schimba o dată cu venirea unui nou primar, dar nu mai am percepția asta. Nu mai vreau să mă implic! Nu este mai rău ca înainte, dar cu nimic mai bine.”, a comentat președintele Dunca.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/