Președintele Dunca a primit avizul Poliției și închide drumul de intrare în stațiunea Muntele Mic! Scandalul a început!

A avut mâinile legate cât timp a fost un investitor ca toți ceilalți, dar acum, în calitate de președinte al Consiliului Județean, are în subordine drumul județean de acces pe munte, drum pe care îl închide în zona parcării de pe platou pentru a opri astfel „distracția distructivă” cu ATV-uri.

La solicitarea administrației județene, făcută prin Direcția de Drumuri Județene, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a dat aviz favorabil închiderii, până în 15 martie 2021, a DJ 608A, km 32+700 – km 32+900, cu condiția montării indicatoarelor rutiere care să semnalizeze interzicerea circulației în ambele sensuri, cu excepția riveranilor. „Măsurile s-au luat. Drumul în stațiune este închis pentru autovehicule cu excepția riveranilor. Aprovizionarea, transportul de persoane și bagaje se va face după niște reguli clare!”, a anunțat satisfăcut Romeo Dunca.

Președintele Consiliului Județean urmărește prin interzicerea circulației pe cei 200 de metri de drum județean, de la parcare înspre cabane, să oprească ATV-urile să mai „are” muntele. Așa cum a ținut să demonstreze cu imagini video și fotografii. Ceea ce rămâne în spatele acestor motoare deosebit de puternice nu e deloc plăcut, numai că Romeo Dunca a generat un adevărat scandal cu imaginile pe care le-a arătat opiniei publice. „Închirierea de ATV-uri în stațiune e cel mai distructiv mod de distracție. Garda de Mediu va trebui să ia măsuri ferme și eficiente. Primăria la fel. E vorba de spațiul în care trăim și ne bucuram de natură. De rezolvarea situației și luarea de măsuri ferme depinde rămânerea pe funcție a șefilor responsabili”, a spus Dunca, avertizând că se poate lăsa cu concedieri.

leader board 728 x 90 px

Dunca a indicat și eventuali responsabili, numai că, în replică, au apărut tocmai imagini cu el și cu fiul său călare pe motoare enduro. Chiar pe Muntele Mic! Și, totodată, i se mai amintește că a construit fără autorizație o cabană pe munte, cabană pentru care există sentință judecătorească de demolare. Scandalul abia a reînceput acolo sus și e tot mai clar că numele i se potrivește de minune acestui munte!