Președintele Dragnea are treburi mai importante decât să poarte războaie prin organizații de cartier și din comune!

Rămas aproape la fel de puternic la șefia PSD, Liviu Dragnea le-a promis celor care i-au cerut să demisioneze că nu vor exista repercursiuni. În realitate, prin portavocea Codrin Ștefănescu, primarilor PSD din Caraș-Severin și șefilor de organizații li se cere să se strângă în jurul Luminiței Jivan!

Prin Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea i-a transmis clar lui Ion Mocioalcă faptul că are alternativă pentru șefia filialei județene din Caraș-Severin în persoana Luminiței Jivan, de altfel, singurul parlamentar PSD din județ care a votat în CEx-ul județean împotriva moțiunii anti Dragnea. Mesajul fostului PRM-ist n-a provocat însă prea multe valuri pe Bârzava și asta pentru că Luminița Jivan i-a mințit pe prea mulți. O mână, maximum două, ar putea avea lângă ea, în rest toți primarii și liderii organizațiilor locale îi acordă girul actualului președinte, Ion Mocioalcă. Așa cum s-a întâmplat și în cel mai recent CEx județean, când liderul PSD Caraș-Severin a fost mandatat prin votul unei majorități covârșitoare să susțină moțiunea anti Dragnea.

„O astfel de declarație cum e cea a lui Codrin Ștefănescu nu știu dacă face bine PSD-ului din Caraș-Severin. Eu înțeleg că e un îndemn la dezbinare. Subiectul ăla s-a încheiat, sunt nouă sau zece zile de când s-a încheiat. Ei tot caută susținere, dar nu am înțeles pentru ce. Eu cred că președintele are treburi mai importante de făcut pe la partid decât să poarte războaie prin județele din țară și mai ales prin organizații de cartier și din comune”, a comentat Ion Mocioalcă pentru expressdebanat.ro, ironizând, practic, vizitele Luminiței Jivan dintr-o comună în alta în încercarea de a-i convinge pe primari să i se alăture.

Luminița Jivan i-a vrăjit frumos pe mulți dintre actualii primari PSD și chiar a sedus și prin alte partide, numai că „eforturile” depuse de cei mai mulți dintre ei au rămas fără rezultat. Iar acum, „parlamentarul primarilor” bate în zadar pe la multe porți închise. „Exact ce vrea, aia face Luminița Jivan. Dacă declarațiile ei conincid cu faptele e bine, dacă nu coincid… Eu nu urmăresc pe nimeni, nu fac agenda nimănui, îmi văd de treaba mea. Problemele numai noi putem să ni le rezolvăm. Eu tocmai de asta am spus că îmi doresc alegeri, să vedem cine vrea să se înscrie în competișție asta și să vedem, că poate PSD are nevoie de altceva. O chestiune de ghenul ăsta lămurește partidul, îi lămurește și pe primari, și pe membrii de partid, baza partidului, pentru că de acolo vin voturile”, a mai spus Mocioalcă.

Luminița Jivan joacă murdar, după cum au declarat mai mulți primari pentru Express de Banat. În plus, a intrat într-un joc care o depășește!