Caransebeșeanca Iova, noua descoperire a lui Smiley! [VIDEO]

În cel de-al zecelea an aniversar al HaHaHa Production, Smiley lansează anul acesta un nou artist din portofoliul casei de producție. Este vorba despre caransebeșeanca Miruna Iova, care astfel răzbește în industria muzicală națională.

Miruna Iova a trimis un demo cu muzica ei și l-a convins pe Smiley. Așa a început parcursul muzical al artistei. IOVA lansează prima piesă, “Be like Water”, o piesă electro – pop, care promite să intre în playlist – urile de gen Spotify, informează infomusic.ro.

Miruna este absolventă a Colegiului Național Traian Doda și a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din București, muzica rămânând pe primul loc în viața sa. “Be Like Water” este co-producție HaHaHa Production și Cat Music, muzica este semnată de Vladimir Coman Popescu și Lucian Nagy, iar versurile de Ioana Sihota și Vladimir Coman Popescu.

Melodia este despre libertate, despre capacitatea noastră de a face ceea ce ne dorim, atunci când ne dorim.

„Be Like Water este despre puterea de a ne împinge limitele, de a accepta viața așa cum e. Noi suntem 70% apă, suntem influențați de soare și luna, putem fi calzi sau reci, cu infinite nuanțe”, spune Miruna Iova despre mesajul piesei.

“IOVA este un artist complex, e un om preocupat permanent de procesul de creație. Când a venit la HaHaHa Production avea deja un portofoliu de piese scrise și compuse de ea. E un alt gen muzical, dar cred că are multe de oferit că artist”, mărturisește Smiley.

Miruna Iova  a început să cocheteze cu muzica de la 11 ani, când a luat primele lecții de pian și chitară. La 13 ani a pus bazele unei trupe rock în Caransebeș și a început să scrie și să compună. Odată intrată în lumea televiziunii, cu trupa de adolescenți, LaLa Band, Miruna s-a mutat în București.