„Luminița Jivan a depășit orice limită, nu are cu ce să mă mai mintă! Codrin Ștefănescu să învețe să spună «Caraș-Severin»!”

Amenințările lui Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, la adresa liderului social-democrat din Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, și jocurile Luminiței Jivan, i-au determinat pe primarii din județ să devoaleze adevărata față a celei pe care Liviu Dragnea vrea să o impună la șefia PSD Caraș-Severin!

Îndemnați de Codrin Ștefănescu să se strângă în jurul Luminiței Jivan și să nu mai recunoască autoritatea președintelui Mocioalcă, primarii cărășeni îi transmit purtătorului de vorbe al lui Liviu Dragnea să-și vadă de treaba lui, să nu mai încerce astfel de manevre într-un județ căruia nu-i știe nici măcar numele. În ceea ce o privește pe Luminița Jivan, reacțiile sunt mult mai dure. „Codrin Ștefănescu nu cunoaște situația din PSD Caraș-Severin. El nici nu știe care e numele județului. Când a venit la CEx-ul de la Herculane a spus județul Caransebeș. Eram cu el și cu Claudiu Manda când a spus asta. El să învețe județele! Să spună Caraș-Severin, nu Caransebeș! Acum o fi învățat!”, l-a ironizat Nicolae Beg, primarul PSD al comunei Marga.

De Luminița Jivan nici nu mai vrea să audă. Spune că s-a săturat, la fel ca mulți alți colegi de-ai săi, de minciunile deputatei. „Luminița Jivan a depășit orice limită. Îmi pare rău că se crează lucrurile astea. La 36 de ani să crezi că poți să conduci un partid ca PSD e prea mult. Sunt sigur că nu ar face față, ea nu știe politică, ea știe administrație, dar asta e altcveva. În ultimul timp când îi spuneam de proiecte fugea de noi. Să nu aibă cineva impresia că Luminița Jivan că ne-a aprobat proiecte. Dacă ea susține treaba asta înseamnă că nu e în regulă. Nu sunt peste 20 de primari alături de ea, maximum vreo 15 dacă or fi și pe care i-o trombonit. Primarii sunt dezinformați de către Luminița Jivan. Pe mine nu are cu ce să mă mai mintă! Fiecare primar are opțiunea lui, dar nu e normal ca Luminița Jivan să încerce să ne pună pe noi, primarii, unii împotriva altora”, a pus-o Beg la punct pe susținătoarea lui Dragnea și a Vioricăi Dăncilă, premierul de tot râsul al României.

Beg merge mai departe și dezvăluie jocurile Luminiței Jivan, tentativele acesteia de a stârni primari împotriva președintelui Mocioalcă. „Ea invocă la București faptul că Mocioalcă pleacă la Pro România. Nu știu ce-i trece prin cap, cine o alimnentează, dar o alimntează prost. Alegerile ar liniști lucrurile în partid. Cine i-o fi băgat ei în cap treaba asta nu știu, Ea nu poate spune că nu e interesată să preia partidul atât timp cât săptămâna trecută a luat câțiva primari și s-a dus cu ei la București. Asta iar e o minciună de-a ei. Cum poți să spui ceva în presă și pe la spate să faci altceva?! Ea una spune și alta face. Luni a spus în presă că nu vrea nimic, că nu e adevărat și miercuri s-a dus la București și cine știe ce a mințit pe acolo, că președintele pleacă la Pro România. Ea umblă pe la toți. Ea de șase luni ea a început cu astea. Ea nu are cum să fie președinte nici dacă Mocioalcă nu mai candidează. Silviu Hurduzeu e de zece ori mai bun decât Luminița, e mai serios, nu umblă cu minciuni”, a mai spus primarul PSD.