Președintele Dolot, mâna bună a primarului Popa!

A închis pentru prima dată în România un magazin McDonald´s, a închis hotelurile Intercontinental și Hilton din București și n-a iertat pe nimeni dintre cei care și-au bătut joc de clienți, indiferent cât de greu îi este numele!

Este vorba despre reșițeanul Claudiu Dolot, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, cel care ocupă această funcție cu rang de secretar de stat și datorită lui Nelu Popa, primarul Reșiței. Acesta l-a propus pe Dolot, directorul sucursalei județene BCR din Reșița la acea vreme, pentru a pleca la București într-o poziție atât de importantă, mai ales într-o perioadă în care multinaționalele funcționează parcă după propriile reguli, iar companiile din energie iau și pielea de pe români. Claudiu Dolot a tăiat în carne vie și l-a lăsat aproape mut de uimire pe Nelu Popa.

„Claudiu Dolot e o surpriză plăcută și pentru mine. L-am apreciat, analizându-l din prisma managerului de bancă. Știam că sucursala BCR pe care a condus-o a fost în top 3 național. Când am avut posibilitatea să pun pe cineva la conducerea ANPC l-am sunat și i-am spus că entitatea asta este foarte importantă în economia unei țări. Văd că omul a luat-o în serios și mă bucur că am avut o mână bună aici!”, a declarat primarul Reșiței pentru expressdebanat.ro.