Din primăvară, francezii de la Ceetrus se apucă de treabă în Mociur!

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus, cel care are în vedere transformarea fostei platforme industriale Mociur într-una cu funcțiuni comerciale, rezidențiale, birouri, divertisment, spații comunitare și spații publice, este așteptat la Reșița în primăvara anului viitor pentru demararea proiectului.

Compania franceză Ceetrus nu renunță la ideea de a construi la Reșița un mall, un aquaparc, un hotel, dar și clădiri administrative și ansambluri rezidențiale, pe cele 40 de hectare din zona Mociur. Primarul Ioan Popa a declarat că proiectul, care ar urma să genereze în jur de 600 de locuri de muncă, are toate șansele să demareze la începutul anului viitor, investitorul fiind la faza finală cu Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Mallul și aquaparcul se fac! Sunt investiții private ale Ceetrus Franța, sunt la faza finală cu PUZ-ul, urmând ca, din datele lor, undeva în primăvara anului viitor să înceapă lucrările, să vină la noi pentru autorizația de construcție. Deci, se face un mall, o galerie comercială generoasă, iar din datele pe care le am de la ei, vor genera undeva la vreo 600 de locuri de muncă, se va face un aqualand sau, dacă vreți, un therme. Din câte cunosc, se lucrează cu aceeași firmă care a făcut proiectul de la Oradea, Nymphaea, și, evident, în faza doi – trei, mai sunt hotel, clădiri de birouri și rezidențial în zona respectivă. Este o zonă generoasă, sunt 40 de hectare acolo. Eu am mare încredere în proiectul francezilor, proiectul este făcut de Arte Charpentier din Paris, un proiect generos și oamenii au sursele bugetate, deci, nu văd nici un impediment.”, a declarat, într-un interviu acordat recent pentru Express de Banat, primarul Ioan Popa.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/