Preşedintele de partid Felix Borcean spune că nu este om politic!

Vicepreşedinte al PNL Caraş-Severin şi preşedintele PNL Caransebeş, Felix Borcean nu se consideră om politic! Declaraţia, cu argumente, a fost făcută de primarul Caransebeşului în cadrul interviului realizat în redacţia Express de Banat şi transmis live pe Facebook.

„Cred că un om politic devine un om politic când are performanţe. Performanţe în administraţie, în cazul nostru; în cazul meu, în administraţia locală“, este de părere Felix Borcean.

Primarul municipiului Caransebeş a ţinut să fie şi ceva mai explicit, cu referire propria-i persoană. „Un om politic redutabil este un om politic care a performat în administraţie. Şi, deocamdată, la capitolul acesta nu pot să mă consider un om politic. Prin natura lucrurilor, după alegerile locale, am devenit preşedintele Organizaţiei locale a PNL şi vicepreşedinte la nivel judeţean. Încerc să le fac pe toate, însă, recunosc, este dificil să ai performanţe bune şi într-un domeniu, şi în celălalt. Pentru mine nu era important să deţin aceste funcţii politice, dar s-a creat această cutumă, ca acela ce deţine primăria sau a obţinut un rezultat bun în nişte alegeri să deţină funcţia de conducător al organizaţiei locale sau judeţene“, a declarat vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL şi liderul Organizaţiei Municipale Caransebeş PNL, Felix Borcean.

Interviul cu primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean: