Nelu Popa îl sună pe Marcel Vela pentru podul care deschide județul! Altfel se mută la București!

Primarul Reșiței a aflat ce trebuie să facă pentru a putea deschide Reșița și județul către autostrada A 1, pe care să ajungă investitorii: să meargă la București din două în două săptămâni!

Celebra „pace de la Ezeriș”, când liberalul Nelu Popa și-a dat mâna cu pesedistul Silviu Hurduzeu într-un demers comun pentru ca tirurile să poată trece pe sub pasajul care acum e mult prea jos, n-a adus deocamdată niciun fel de rezultat. Primarul Reșiței spune că a mai discutat cu președintele Consiliului Județean Caraș-Severin pe tema asta, dar deocamdată nu s-a găsit nicio soluție. „E adevărat că el are mai mari șanse să realizeze proiectul ăsta decât mine pentru că vorbim de drumuri naționale, e un guvern de stânga, guvern PSD, la care i se dechide ușa mai ușor lui Silviu Hurduzeu decât mie. Nu știu ce a făcut Silviu până acum, eu personal l-am mai abordat pe Simion de la Timișoara, care însă între timp a fost destituit din cauza accidentului de pe Clisura Dunării. Cred că voi merge și eu la Ministerul Transporturilor pentru că dacă insiști pe o problemă lucrurile se rezolvă, dacă nu, o pun în stand by și nu se întâmplă nimic”, a dezvăluit primarul Popa în timpul dialogului pe care l-a avut în redacția Express de Banat cu Dan Popoviciu.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Edilul-șef al Reșiței spune că, foarte probabil, se va vedea nevoit să asculte sfaturilor primarilor PNL care au deja câteva mandate la activ. În acest sens a povestit ceea ce i-a spus Ilie Bolojan, primarul orașului Oradea. „Mi-a spus că pentru unele probleme trebuie să mă duc la București din două în două săptămâni, să stau pe capul lor, că altfel nu rezolv nimic. Nu cred că parlamentarii noștri pot rezolva mai mult decât putem noi. Nu m-am gândit la chestia cu parlamentarii, dar o să-l contactez pe Marcel Vela și o să-l rog și pe el să facă și el câteva demersuri pe tema asta”, a mai afirmat primarul Popa.

publicitate si promovare online banner maxagro