Preşedintele Casei Judeţene de Pensii Timiş, Ioan Căprariu, pleacă din funcţie. Pleacă din funcţia locală spre una naţională

Ioan-Petru Căprariu, președintele Casei Județene de Pensii Timiș de aproximativ 3 decenii, a fost numit de premierul Viorica Dăncilă preşedinte al Casei Naţionale de Pensii Publice şi al Consiliului de Administraţie al CNPP. Numirea a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

După 30 de ani la conducerea Casei Județene de Pensii Timiș, Ioan Căprariu a fost numit noul președinte al Casei Naționale de Pensii Publice de către premierul Viorica Dăncilă.

„Sunt onorat pentru numirea făcută de către doamna premier Viorica Dăncilă, dar în același timp sunt conștient de responsabilitatea pe o voi avea din această nouă postură. Totodată, doresc să le mulțumesc colegilor mei din Organizația PSD Timiș pentru toată susținerea pe care mi-o acordă”, a declarat Ioan-Petru Căprariu.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, salută decizia luată de către Guvernul României:
„Încă un membru PSD Timiș pe o poziție de conducere la o instituție de nivel național este un motiv de mândrie pentru organizația noastră, care în repetate rânduri a demonstrat că este o echipă unită. Numirea colegului nostru reprezintă o dovadă a aprecierii implicării PSD Timiș în activitatea politică și nu numai, precum și o recunoaștere a profesioniștilor și a oamenilor de valoare pe care îi are organizația noastră județeană. Îl cunosc pe domnul Căprariu de foarte mulți ani, îl apreciez pentru felul în care a condus de zeci de ani instituția la nivel județean și am mare încredere în dumnealui în ceea ce privește activitatea pe care o va desfășura din noua poziție”.