Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa: „Îndemn românii să meargă la vot!”. Ce spune despre referendum?

Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, a votat duminică dimineața la o secție din Timișoara, diferită față de a celorlalți membri de partid. Cu toate că deputatul și-a exprimat votul în altă parte, acesta a fost alături de colegii la Şcoala Generală Nr. 30 din zona Soarelui.

Deputatul Marian Cucșa s-a arătat încântat de prezența mare la vot și i-a îndemnat pe toți românii să se prezinte la urne.

„Am votat alături de colegi, am votat pentru generaţia lor, să avem o reprezentare serioasă pentru români. Mă bucur să văd o prezenţă mare la vot, e bine că românii merg şi îşi exercită dreptul la vot. Am votat alături de tineri, avem o echipă foarte serioasă care vrea să facă ceva în Parlamentul European, nu să voteze împotriva României, aşa cum s-a întâmplat până acum. Îndemn românii să meargă la vot!”.

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat şi candidat din partea ALDE la Parlamentul European s-a prezentat la urne altături de întreaga familie.

„Am votat pentru o Românie puternică, într-o Europă unită. Am votat pentru generația acestor vulturi (n.r. – arată spre copiii săi), generația viitoare, care vor clădi România, respectiv Europa în următorii ani”.

Legat de referendum, președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa nu a pus ștampila pe niciunul dintre cele două buletine de vot.

„La referendum, atât eu, cât și tinerii care ne însoțesc nu am votat pentru că nu avem cum să votăm un referndum cu un non-subiect, care nici măcar nu a fost înțeles de cel care l-a declanșat”, a spus deputatul.

CITEȘTE ȘI: Start vot! Aproape 900.000 de bănățeni sunt așteptați la urne

1000x100 (5)