Liderii USR din Timiș au încredere în locuitorii județului: „Întotdeauna cetățenii au puterea, acum e momentul să și-o arate”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Cristian Moș, președinte USR Timiș și Dan Reșitnec, președinte USR Timișoara au votat duminică dimineață, la aceeași secție la care a votat și liberalul Nicolae Robu.

Președintele USR Timișoara s-a declarat încrezător în prezența cetățenilor într-un număr mare la vot.

„Am votat astăzi pentru schimbarea pe care românii o așteaptă de 30 de ani, am votat pentru o justiție independentă, pentru un parcurs european al României și pentru un parcurs european al Timișului. Întotdeauna cetățenii au puterea, acum e momentul să și-o arate și am convingerea că Timișul va avea o prezență mare la vot”, a spus Cristian Moș, președinte USR Timișoara.

1000x100 casa brutarului

Aceeași încredere a împărtășit-o și Dan Reșitnec, președintele USR Timiș.

„Am votat pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum, am votat pentru viitorul țării și pentru viitorul Timișoarei. Sunt încrezător și eu că va fi o prezență foarte mare astăzi, vedem și de pe primele cifre raportate online de BEC. Sunt încrezător că timișorenii mai ales vor veni în număr mare astăzi. Pentru Parlamentul European am votat pentru a trimite oameni competenți și cu sufletul alături de Europa, ca să ne reprezinte”, a declarat Dan Reșitnec, liderul USR Timiș.

CITEȘTE ȘI: Start vot! Aproape 900.000 de bănățeni sunt așteptați la urne

expres banat 1000x100 (2)